Parolasız element kontrolü:D

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Parolasız element kontrolü:D

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

bence çok mantıklı :)
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

scream senle muhatap olduğuma inanamıyorum neyse de dostum ben sana küfür mü ettim?beni banla tehdit ediyorsunya kopmanın eşiğindeyim.bu forumdan sebepsiz yere beni banlayamassın banlatabilmen için adam akıllı bi senaryo yaz kafandan mesela bana özelden sövdü felan de belki inanırlar dostum ama iyi bi senaryo olsun hani amacın beni banlatmakya :)yapmadığım yazmadığım şeyleri kafandan uydurmakta üstüne yok bu forum beni tanır emin ol durduk yere uzaklaştıramassın!
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

criminal eskiden bi ara sana gıcıklanmıştm ama şimdi çok iyi bi üye olduğunu düşünüyorm :D
bir suçun warsa da yoksa ban alabilirsin bunu bilemeyiz biz mod'lar bilir
ii forumlar arkadaşlar
İmza Yhok.
Kullanıcı avatarı
jargon

Okunmamış mesaj gönderen jargon »

whaki yazdı:ScreamOfTheElement , hydro nin hicbiseyden caktigi yok, sende onun gibi misin bilmiyorum ama o cocuga guvenilmez. Kendi kararlarini kendin vermelisin. Jargonla tekrar konus. Madem bu kadar istiyor, alin gruba, kotu bi sonucla karsilasirsa kendisi bilir, kendin kasindin dersiniz, ama ondan oncede iyice uyarin ne yapmamasi gerektigini. Perilere karsi dikkatli olacan vs. gibisinden uyarilarda bulunun, basarabilirse basarir.

Katılıyorum Arkadaşa Bir Sorun Olursa Şahsımla Alakalı Sorumluluk Sana Değil Bana Aittir.
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

criminal_1994 yazdı:scream senle muhatap olduğuma inanamıyorum neyse de dostum ben sana küfür mü ettim?beni banla tehdit ediyorsunya kopmanın eşiğindeyim.bu forumdan sebepsiz yere beni banlayamassın banlatabilmen için adam akıllı bi senaryo yaz kafandan mesela bana özelden sövdü felan de belki inanırlar dostum ama iyi bi senaryo olsun hani amacın beni banlatmakya :)yapmadığım yazmadığım şeyleri kafandan uydurmakta üstüne yok bu forum beni tanır emin ol durduk yere uzaklaştıramassın!

bu kutsal görev başkasına ait bir şey zaten ;). jargon , özel mesaj kutuna bak
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

ScreamOfTheElements yazdı:
criminal_1994 yazdı:scream senle muhatap olduğuma inanamıyorum neyse de dostum ben sana küfür mü ettim?beni banla tehdit ediyorsunya kopmanın eşiğindeyim.bu forumdan sebepsiz yere beni banlayamassın banlatabilmen için adam akıllı bi senaryo yaz kafandan mesela bana özelden sövdü felan de belki inanırlar dostum ama iyi bi senaryo olsun hani amacın beni banlatmakya :)yapmadığım yazmadığım şeyleri kafandan uydurmakta üstüne yok bu forum beni tanır emin ol durduk yere uzaklaştıramassın!

bu kutsal görev başkasına ait bir şey zaten ;). jargon , özel mesaj kutuna bak
Canın cehenneme !
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

Seninde dostum ;)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

şu konuyu silin yahu :D kavga çok kızışıyor :D
İmza Yhok.

Kilitli