Fotokinezi Tekniği
- gabrielgray
Re: Fotokinezi Tekniği
Güzel paylaşım olmuş, teşekkürler :) Devamı gelir İnşallah :)
- Kaantalha
saol gece olsun denicem :D
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
bunu anca medyumlar yapar. onlar varlıklardan tekniği alırlar ve bu kinezi çeşidi değildir. eğer gerçekten yapabilirseniz sizin artık kinezileri aşmalısınız diyorum sadece...
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- byfreestylerap
- İletişim:
neden diğer varlıklar bunu bizde yapabiliriz kaşığı büken fotonlarıda bükerHydroKinetic yazdı:bunu anca medyumlar yapar. onlar varlıklardan tekniği alırlar ve bu kinezi çeşidi değildir. eğer gerçekten yapabilirseniz sizin artık kinezileri aşmalısınız diyorum sadece...
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
o kadar kolay değil...
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- arda1aykan
bn de yaptım glba bilmiyorum
gece sadece gece lambası açıkken kapını koluna odaklandım ondan sonra birden her yer kararmaya başldaı gözüm açık olduğu halde gözümü kırpınca tekrar eskisi gibi oldu
gece sadece gece lambası açıkken kapını koluna odaklandım ondan sonra birden her yer kararmaya başldaı gözüm açık olduğu halde gözümü kırpınca tekrar eskisi gibi oldu
TELEKİNEZİ YAPABİLENLERDEN YARDIM İSTİYORUM
MSN:arda1aykan@hotmail.com
MSN:arda1aykan@hotmail.com
-
Seninki gece körlüğü olmasın?
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
-