Devil Trap (şeytan tuzağı
devil trap, şeytan tuzağı, heptagram, pentagram, grand pentacle, pentacle mars
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Cengiz
Re: devil trap(şeytan tuzağı
cehalet din hakkında çok şey biliyorsan kendine saklamayı ve ermiş olmayı deniyebilirsin.
bizler arap değiliz arapçadan anlam çıkaramayız.(arapça okuyanlarda okuduklarında ne mana var bilmezler %90 gibi bir kesim)
arapçayı anlamak için arapça harflerini öğrenmek yetmez.tamamiyle dili öğrenmek lazım.
Kuranı arapça okuyan sevabını alır ama bana göre kuranı türkçe mealini okuyan hem sevabını alır hemde kuranın nelerden bahsettiğini öğrenir.
testereyi izleyip adam biçmek kurtlar vadisini izleyip adam kesmek veya onlara özenmek cahil eğitimsiz kendine verilen beyni kullanamayan insanların işidir.
her insanın hür özgür düşünce sistemi vardır iyi ile kötü arasındaki farkı anlıyamamak insanın suçudur.bunun kaynağı eğitimsizliktir.
filmlerde hiçbir suç yoktur(örnek japon korku filmlerini bilirsiniz.japonyada kim filmlerin etkisinde kalıp adam doğruyo?)
bizler arap değiliz arapçadan anlam çıkaramayız.(arapça okuyanlarda okuduklarında ne mana var bilmezler %90 gibi bir kesim)
arapçayı anlamak için arapça harflerini öğrenmek yetmez.tamamiyle dili öğrenmek lazım.
Kuranı arapça okuyan sevabını alır ama bana göre kuranı türkçe mealini okuyan hem sevabını alır hemde kuranın nelerden bahsettiğini öğrenir.
testereyi izleyip adam biçmek kurtlar vadisini izleyip adam kesmek veya onlara özenmek cahil eğitimsiz kendine verilen beyni kullanamayan insanların işidir.
her insanın hür özgür düşünce sistemi vardır iyi ile kötü arasındaki farkı anlıyamamak insanın suçudur.bunun kaynağı eğitimsizliktir.
filmlerde hiçbir suç yoktur(örnek japon korku filmlerini bilirsiniz.japonyada kim filmlerin etkisinde kalıp adam doğruyo?)
- kinetik_prens
Arkadaşım artık senin hakkında daha farklı düşüncelerim var. En başta senin basit bir şüpheci olduğunu düşünüyordum ama bence o kadar bile değilsin. Sen sadece dalga geçip giden birisin ve ben bundan hoşnut değilim. İnsanlarla dalga geçme hakkını kim veriyor sana? Evet Hz. Süleyman demonların efendisiydi ve evet arapça türkçe hiçbir fark yok! Fakat ezanın orjinali arapça ve biz onu kullanıyoruz ki bence böyle daha uygun... Anlaşılan dizilere takmışsın sen, zira ben o tür dizilerle ilgilenmiyorum... he zamanında biraz heroes izledim fakat sylar olmaya çalışmadım. Anlaşılan sen çalışmışsın başaramamışsın, başaranları görünce onları yanıltmaya çalışıyorsun. Herkesin içinde söylüyorum bu tür mesajlarına devam edersen seni uzaklaştırmak zorunda kalacağım.cehalet yazdı:ya arkadaşım gidiyim diyorum ama gidemiyorum yine arada bakıp bakıp gülüyorum ya :D herkez alim olmuş konuşuyo da bir tane adam çıkıp bu böyldir burda böyle yazar demiyo:D yok türkçe de arapçada farketmezmiş :D ezanlarda türkçe okunsun zaten:D hangi diziyi izleseler gaza geliyolar ya:D supernatural izliyolar şeytan çıkarmaya kalkıyolar hemde türkçe dublajlı :D heroes izliyolar sylar olup adam uçuruyolar size testereyi izletmemek lazım sonra adam doğrarsınız :D:D kurtlar vadisini izleyip de racon kesenlerden farkınız yok :D:D:D
- unf0rgiven
dizide supernatural seven birinin olması ne güzel,criminal_19942a katılıyorum,günah olan bazı şeyler çok cezbedici fakat maji flan uzak durmak lazım ben en iyisi ayetel kürsiden şaşmıyim
never give up...
-
Konuya sonradan katılıyorum söleyeceklerim war çünkü diller konusuna gelince yanlızca söylev farkı war bence teşekkür ederim yerine thank you yada arigatö diyince ne farkı var kökenine bakmak lazım diziler filmler elbette etkiliyecek ama önemli olan kontrolü kaybetmemek bunu yazmak istemezdim ama büyü gibi olaylar zaten dinimizce kesin bir şekilde yasaklanmış şeyler bunları düşünmek bile...
I'm have returned
- jargon
Grimoire Bu Kelimeyi Daha Önce Bir Yerde Duydum ama Hatırlıyamıyorum
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
-
Grimoire bende duydum doğa üstü bi varlık çeşidiydi heralde..
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- kinetik_prens
- jargon
Sihirbazın Çırağı Filminde Duymuştum :D Hatırladım
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
- tequila
güzel filmdi :D
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!