Bu Mp3'ler Kafayı Bulduruyor !!

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
criminal_1994

Re: Bu Mp3'ler Kafayı Bulduruyor !!

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Arkadaşlar ben denedim beden dışı deneyim dozunu cidden işe yarıyor ama aşırı korkudan yarıda kesmek zorunda kaldım cidden vücudunuzu bir süre sonra hissetmiyorsunuz yavaş yavaş astral boyuta giriş yaşıyorsunuz karabasan olayları çok yaşayan ve bıkkınlık derecesine gelmiş arkadaşlar dinlemesin.İnanmayan arkadaşlarada yuh diyorum insanlar bunu parayla alıyor değişik dozlarından siz ise bilmediğiniz her şeyi yok sayıyorsunuz biraz çağdaş düşünelim lütfen ben denedim cidden işe yarıyor...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

“Güncel Olaylar” sayfasına dön