Mutlaka bakk

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
kleo26
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Mutlaka bakk

Okunmamış mesaj gönderen kleo26 »

Arkadaşlar bakın psi wheel hava akımından oluo.Psi ball ın etkisi olmuo tabi bn yapamıosam ayrı daha çok bence cisimleri hareket ettirme yada bi nesneye etki eden psi ball die bişe paylaşın
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Re: Mutlaka bakk

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

psi-wheel hava akımından olduğu teorisi bazen tutarsızlık olabiliyor çünkü kapalı kapta döndürenler var ve kağıt normalde dururken konsantre ettirip dçndürüyoruz psi-ball ın cisimler üzerinde etkisi yok zaten belki bilmediğimiz teknikler vardır ama normal psi-ball cisimlere etki etmiyor ama bu yaşta telekineziyle ilgilenmeye başladığın ve olayları abartılı ve övünme olmadan ve bu kadar küçük yaşta telekineziye başladığın için sana teşekkür ediyorum:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Kleo26 kapalı kaptaki hava ile bağlantısı kesik psi whellerin dönmesini nasıl açıklıyorsunuz?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

evet psiwheel kapalı kapta havayla teması kesiliyor. psiball ile ilgili doğru düzgün bir video bulacağını sanmıyorum. bulsan bile çoğu fake dir. yani ben öyle inanıyorum çünkü psiball a inanmıyorumm :D
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Kullanıcı avatarı
kleo26
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kleo26 »

criminal_1994 yazdı:Kleo26 kapalı kaptaki hava ile bağlantısı kesik psi whellerin dönmesini nasıl açıklıyorsunuz?
Tamam ona katılıyorum fakat sen şunu nasıl açıklayacaksın
Telekinezi insanın bir enerjisidir.İnsan bu enerjiyi neye verirse ve onun döndüğünü sanarsa cisim döner fakat biz bunu annemiz babamızdan görmedik Bu yüzden çok uzun bir çalışma yapılması gerek.Senin dediğin birazcık usta işi.Henüz yeni olmamda zaten yanılma payı gerektiğini açıklıyor..4 günde tüm bilgileri toplayınca bu çıktı :D.(Alıntı değil yorum)
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya

aligergi

Okunmamış mesaj gönderen aligergi »

bende senin yaşında başlamıştım yani bir yıl önce ilk okuduğumda hadii bee imkansız bu dedim,ve okuduktan hemen sonra güldüm ve siteden çıktım biraz sonra yine merak ettim ve yine girdim,çok çalıştım ve inancımda arttı ve şimdi yapabiliyorum önemli olan inanç sonrası kendisinden gelir
KABA DAVRADIYSAM ÜZÜR DİLERİM
Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

siz ps whel i döndürürken ellerinizi kullanıyorsunuz ondan ellerde hava akımı oluyor kleo26 bunu demek istemiş olabilir. elinizi koyuyorsunuz dönüyor çünkü ellerdeki sıcaklık ps wheli döndürüyor beyin gücü ile ps whel döndürmek için biraz çaba gerekio bn ellerimi kullanmıom 1 dk bakıom anca dönüyor ellerimi koyduğumda hemen dönüyor bişi düşünmeden hemde
CrysthaL

Okunmamış mesaj gönderen CrysthaL »

o dediğiniz herzaman olmuo ama :D bndede oluo öyle olduunu anladıım zmn bırakıorm başka zmn deniorm genelde o pipet çevirmede cok oluo :D bide ellerinin ısısından hereket edebilmesi için ellerinin hareket etmesi gerekio eğer kağıdın yanına elini koyarsan hareket ettirmezsen kağıt dönmez ve o an telekinezi yapablrsn kğt eğer elni kprdtmadıında dönüosa telekinezi ypmşsndr ama eğer elini bi sağa bi sola çavirdiinde dönüosa telekinezi deil elinin ısısından kaynaklanır :D Psi wheel e başlamadan önce ellerinizi birbirine değdirmezseniz veya bi yere sürtmezseniz ellerinizde ki ısın artmaz ve kağıdı çekmez :D
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

tamam da o elden çıkıpta psi wheeli döndüren ısı , hava akımı zaten enerjiniz oluyo
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

ok ozmn elinizi 1 metre uzaktan tutun dönüyormu

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön