Astral'e yine çıkamadım ...

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
whaki

Astral'e yine çıkamadım ...

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

yaw olacak şey değil ya, biraz önce astral denemesi yaptım ve ondan öncede siteden baya bişi okudum, milletin deneyimlerini fln okudum, kimisi yazmış çığlıklar fln dydum die, nieyse aklıma girmiş oda tam yatağa uzandım aklıma geliverdi birden, dedim yok öle bişi salla yaa, sonra devam ettim, kendimi yatağa ters olarak yatıyormş gibi düşündüm ve sanırsam gerçekleşti. Ondan sonra ruhumun ipe tırmandığını hayal ettim ve nieyse önceki denemelerde olmayan bişi oldu, çenemde bi ağırlık hissettim ve git gide arttı, bundan dolayıda kafam yukarı doğru kalkmaya başladı, bende hiç zorlamadım, ne olcaksa olsn dedim, kafam kalkabileceği kadar kalktıktan sonra ağrı birden kesildi, bu aralar herher bembeyaz olmuştu. ondan sonra ben ipe tırmanma işini hep yavaş düşünürdüm, bu seferde ipe çok hızlı bi şekilde tırmandığımı düşündüm ve o an vücudumunun heryerinde gerilme hissettim, böle vucüt kendini zorluyor gibiydi, vücudumde en çok hissettiğim yer yumurtalıklarımdı nieyse :S ( abaza fln diğilim ama bilmiom nie orayı hissettim). Gerilmeleri yaşarken birden sanki herşey dönüyormuş gibi oldu, sanki olduğum yerde dönüyordum çok hızlı bi şekilde, o sıralar gerilmeler çok fazla arttı ve heycanlanmadım fakat kalbim çok hızlı atıyordı, sonra bozuldu. Tekrar denedm olmadı, vazgeçtim bende, yarın denicem tekrar :D

şimdi bnm durumum nedir ? tam son anda mı kaçırdım ?
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral'e yine çıkamadım ...

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

xD çıkacağın sırada vazgeçmişsin kardeşim sen berirtiler oluyotmu astralde ilk önce sahte çıkma hissi belirir ondan sonra yavaş yavaş astral bedenin vücüdündan çıkar. son andan kapıdan dönmüşsün senin anliyacağın denemeye devam et zaten her denediğindenolacak bişi yok
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

tüh be :D bu kapı işide ne zormuş ya, otomatik kapı yapsalardıya :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
silver

Okunmamış mesaj gönderen silver »

Pek bilgim olmasada bu konularda yorum yapmak istedim

abaza diilim açıklaması beni benden aldı farklı boyutlara taşıdı aga :D