yardım lütfen
-
- Yeni Kullanıcı
yardım lütfen
arkadaşlar psi wheel biraz yaptım sonra rüzgar dan mı dönüyor diye teredütte kapıldım bunu engellemek için şeffaf plastik birşeye koydum şimdi artık hiç döndüremiyorum bunu sebebi ben miyim yoksa koyduğm şey mi
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: yardım lütfen
korkma rüzgardan değil dir yani arada bir rüzgardan hafif dönebilir ama çoğunu sen yapıyosundur zaten sen geliştirdik çe rüzgardan olmadığını anlıycaksın plastik bişeyde bende dördüremiyorum o çok önemli değil bence
pixies forever <3<3
-
Yeni başladıysan plastik kabın içerisinde döndürmen zor olabilir. Bunu aşabilmen için havasız bir ortamda psi wheel'i iyice kontrol edebilmen, sonra plastik kabın içinde denemen gerekir. Sorunun rüzgar ise başka bir yerde yapmanı tavsiye ederim. Kap ile yapman bilinçaltında seni engelleyen bir şeyin olduğunu ortaya çıkarıyor, ve bunu yapamıyorsun. Önce enerjini kontrol edebilmen gerek. Banyoda fln yap istersen, orda rüzgar olacağını sanmıyorum.
- whaki
Sen pencereyi, kapiyi vs. kapattigina eminsen, odada da bi hareket yoksa orda durduk yere hava esmez. Sen heryerin kapali olduguna emin olduktan sonra, kafani iyice bosalt ( zihnini bosalt), ondan sonra hic bi tereddute kapilmadan isine bak.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
- Yeni Kullanıcı
çok teşekkürler arkadaşlar
-
- Yeni Kullanıcı
Arkadaşım,şimdi sen psi wheel olayını vücut enerjisini kullanarak yapıyorsun,ve bu işte de ustalaşmadığın için plastik bardak,cam kap vb. cisimlerden enerjini geçiremiyorsun.Bu yüzden de kağıda bir etkisi olmuyor.Bu yüzden üzülme derim.Rüzgarla falan alakası yok.O tamamen senin yaptığın iş :)
-
- Yeni Kullanıcı
bendede aynı sorun var :(
-
- Yeni Kullanıcı
evet dün bende konu açtım ama silinmiş kağıdı sağa çevirebiliyorum ve durdurabiliyorum ama sola çevirirken çok zorlanıyorum
ellerimle yaptığım için rüzgardan olduğunu düşünüp umudumu kaybediyorum:S
el kullanmadanda yapamıyorum:S
ellerimle yaptığım için rüzgardan olduğunu düşünüp umudumu kaybediyorum:S
el kullanmadanda yapamıyorum:S
-
- Yeni Kullanıcı
Gençler ben başlayalı daha 3 gn oldu ve 2 kez tam tur döndrebildim. Bgn pc başındayken durduk yere dnyrdu(Sanırım içimden onu dşünüyordum)Snra baktıgımda durdu.Ardndan ellerimi yanına koymadan döndrmeye çalştm ve döndrdm.Snra kabı koyarak döndrmeye çalştm ama dönmedi Sanırım birazcık daha gliştrmemiz gerek kendimizi :P ;P
-