Öfke ve Telekinezi

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Öfke ve Telekinezi

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim maalesef.. Hemen bisey sinirimi bozabiliyor ve bu öfkeyi icimde biraksam...olmuyor.. Genelde kardesimin ustune patliyorda.. Mesela toplu bir ortamdayiz ve biseyler oluyor.. Benim sinirlerim alt üst oluyor.. Genelde öfke ve üzgünlük bir arada oluyor.. Bagirsam cagirsam olmayacak.. O tür zamanlarda ne yapabilirim.. Ve ya öfkedeki enerjiyi telekineziyle atma sansim var mi?? Daha önce denedim ama olmadi.. Belki konuyu yanlis yere aciyrm ama..yardimlarinizi bekliyorum.. Teknik falan..??
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)

beyhanozturk
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Öfke ve Telekinezi

Okunmamış mesaj gönderen beyhanozturk »

Kum torbası en iyi çözüm :) telekineziyle denersen bence daha kötü olur :)
1)en iyisi kum torbası al sinirlendiğinde vur
2)yada hep bilindik taktiklerden biri gözlerini kapat 10 kadar say sinirin genelde yatışmıyor ama dene sen :) yatışmazsa 20 saniye say veya
3)iyi şeyler düşün mesela bir hedefin vardır o hedefine ulaşmışın o hedefinle uzmanlaşmışın bunları hayal et o kötü düşünceyi kafandan at

hep iyi şeyler düşün son model araba almışın otoyollarda hava atıyorsun falan :) bunları dene bence :)
Kullanıcı avatarı
Kuzey*
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Kuzey* »

Güzel bir noktaya değinmişsin. Soru kısa ve öz "Öfkemizi enerji yolu ile dişarı atma şansımız varmı?" Bende merak ettim doğrusu. =)
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.
Kullanıcı avatarı
Yalniz

:)) evet aynen öyle :)) soru öyle olcakti.. :D:D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

Kullanıcı avatarı
Kuzey*
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen Kuzey* »

İnşşAllah kısa zamanda cevap gelir konuya, bende çok merak ettim. =) Çok çabuk sinirlenen bir insan değilim, herşeyi biriktiririm içimde ve sonra birden patlayınca sonuçları kötü oluyor. =)
Aref'in şovlarını unutup kendinize odaklanın.

Kullanıcı avatarı
Yalniz

insAllah.. O sinirli aninda biseyde yapamiyorsun.. Yaklasik 1-2 hafta boyunca sinirimi, kirginligimi icimde tuttum.. Konussam kiricam..agir sozler edicem.. Sustum bende.. Sonra yine yanlis anlasildi.. Ya insanlari hic anlamiyorum.. O sinir ya kelimelerle ya carparak, kirarak ya da insAllah telekineziyle cikacak.. :))

LightMagic

Okunmamış mesaj gönderen LightMagic »

Vee cevabı geldiii :) Bakın bende çok sinirleniyordum ve hatta sinirden ağlıyordum ama kontrol etmeyi ogrendım tamamen kendim buldum ... Şimdi diyelim çok sinirlendin bu siniri ilk önce zayıflat mesela git yatağa 2-3 tane yumruk at , bu yumruk beyne siniri atma ile ilgili bi mesaş gönderio sanırım biraz rahatlıyorsun ve işte o an ... HİÇBİRŞEY DÜSÜNME ... belki ağlamak gelebilir içinden ve ağlayabilirsin .... sonra seni kızdıran seyin veya kimsenin sana kazandırdıgı iyi şeyleri düşün ... Ona bi minnet borçlusun ve bu sendeki bir anlık sinir bunu düşün ... Sonra ne oldugunu gör .... Bu sinir kötü bir enerji olduğundan ancak 2 tane yumrk ve BELKİ 2-3 damla göz yaşı ile hemen atabilirsin ...
İster inan ister inanma ama artik sinirlenmiyorum ... Biraz yap sonra yumruk atmadanda sinirini kontrol edebiliyorsun ...

Mesela bir örnek :
Bugun geometri sınavından yanımdaki arki 65 albi bende 75 ... Yanimdaki arkadaşım oley bee die bağırarak hani sevinç olurda arkadaşının yakasına sarılırsınya oyle yaptı sevinçten ve gomleğimin duğmesi yırtıldı :) ve canım yandı biraz gözlük kullandıgım gibi eli çarptı ve suratım acıdı :D Zincirleme kaza gibi :D Ve hiç sinirlenmedim otomatik olarak aklıma onun bana yaptığı iyilikler geliyor :) İşinize yarıyacağını umuyorum :) .....>>>
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Farkındalık var arkadaşlar. Bütün duygularınızı kontrol edebilmeniz için farkındalık çalışmanız gerekiyor. En doğru yol budur. Ancak farkındalık hakkında forumumuzda bilgi bulamayabilirsiniz, google'da aratmanız gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
Yalniz

gabrielgray yazdı:Farkındalık var arkadaşlar. Bütün duygularınızı kontrol edebilmeniz için farkındalık çalışmanız gerekiyor. En doğru yol budur. Ancak farkındalık hakkında forumumuzda bilgi bulamayabilirsiniz, google'da aratmanız gerekiyor.
sagolasin.. hadi diyelim farkindalik meselesini cozduk sonra öfkelendigimizde mesela psi whell falan dönderebilir miyiz??

Bu arada LightMagic sagolasin.. Deneyecegim ins...

Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Farkındalık çok karmaşık birşey kardeşim. Çok sade ve çok karmaşık. Bunu sana ben anlatamam çünkü bende yaptım diyemem. Bunu başarman gerekiyor en başta... Farkındalığı sağladığında öfkelenmeyeceksin kardeşim :) O nedenle istediğin zaman psi wheel falan çevirebilirsin.