Öfke ve Telekinezi

Moderatör: Sai

LightMagic

Re: Öfke ve Telekinezi

Okunmamış mesaj gönderen LightMagic »

Birşey deil ben kendi eski taktiğimdi farkıdalığı biliyorum ve uyguluyorum yeni konu açıcam simdi sizden gelenler bölümüne farkındalık diye okursn ...

Kullanıcı avatarı
jargon

Okunmamış mesaj gönderen jargon »

Kesinlikle Farkındalık Çözüm Yolun Cool Davran :D Heryerde Takma Kimseyi Senle Dalgamı Geçtiler Tamam Haklısın Diyip Geç :D Ben Öyle Yapıyorum
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

:))) tamam :)) Cok tesekkür ederim..
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Kullanıcı avatarı
Daegore

Okunmamış mesaj gönderen Daegore »

jargon yazdı:Kesinlikle Farkındalık Çözüm Yolun Cool Davran :D Heryerde Takma Kimseyi Senle Dalgamı Geçtiler Tamam Haklısın Diyip Geç :D Ben Öyle Yapıyorum
Telekineziye ve meditasyonlara başladığımdan beri bende aynı durumdayım.Yani kimseyi takmıyorum insanların sölediği saçma sapan kelimeler ve insanların aşağılamaları artık canımı sıkmıyor.Gülüp geçiyorum.Önceden insanlarla tartışırdım hep,artık öyle bişeyde kalmadı.Bunun farkındalıkla bi alakası varmı yoksa saçmaladım mı=))
Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

:)) konuyla alakali.. :D Galiba önceden vücudumuzdaki enerjiyi öfkeyle atiyoduk :)) daha dogrusu fazla birikimden dolayi birilerine patliyordu :D:D Telekineziyle ugrasinca öfklencek enerji kalmyor :)))
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)