Yeni Başladım TELEKİNEZİ ye Bana Önerilerinizi Alabilirmiyim
-
- Yeni Kullanıcı
Yeni Başladım TELEKİNEZİ ye Bana Önerilerinizi Alabilirmiyim
Arkadaşlar ben telekineziye yeni başladım başlıktada belirttiğim gibi bana nereden nasıl başlamam gerektiğini yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ..
-
- Yeni Kullanıcı
Re: Yeni Başladım TELEKİNEZİ ye Bana Önerilerinizi Alabilirm
Kardeşim bende yeni başladım . Öğrendiğime göre ilk önce kapak çalışması. Önüne bi kapak al. Ortasındaki Noktaya konsantre ol. Kapağın kendi vicudunun bir parçası oldugunu dusun. Bunu 1 hafta boyunca aynı saatlerde yap. Sonra Psi-wheel dene biraz. ben 2 gün kapak çalışması yaptım. Sonra psi-wheel de 1 günde 30 tur falan döndürdüm. Bu arada kapak çalışması 10-15 dakika arası olacak :D . Ondan sonra kaşık bükmeyi dene. Ben biraz erken denedim ve azda olsa oldu. Bir ara resmini çeker koyarım...
-
- Yeni Kullanıcı
Kardeşim bende yeni başladım . Öğrendiğime göre ilk önce kapak çalışması. Önüne bi kapak al. Ortasındaki Noktaya konsantre ol. Kapağın kendi vicudunun bir parçası oldugunu dusun. Bunu 1 hafta boyunca aynı saatlerde yap. Sonra Psi-wheel dene biraz. ben 2 gün kapak çalışması yaptım. Sonra psi-wheel de 1 günde 30 tur falan döndürdüm. Bu arada kapak çalışması 10-15 dakika arası olacak :D . Ondan sonra kaşık bükmeyi dene. Ben biraz erken denedim ve azda olsa oldu. Bir ara resmini çeker koyarım...
- qnur55
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Kapak Çalışması İle Başla Bencede Konsantrasyon arttırmak için sonra neye karar verirsen onu yap mesele pryokinezi Aorakinezi hidrokinezi terrakenize vb. telekinezi yapmak istersen psi whell i 1 ay sonra her gün düzenli meditasyon pipet psiwhell böyle böyle 5-6 ay sonra (kişiden kişiye değişir) levitasyon sonrada zaten mecburen Başka bir kinezi yapmak isticeksin :)) ben Pryo ile uğraşmayı çok sevmeye başladım eteşi şekillendirmek oynatmak zefkli ama element ayrımı yapmazzan iyi olur..!
-