psi-well kontrolünüzü arttıracak minik bir bilgi

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Spike

psi-well kontrolünüzü arttıracak minik bir bilgi

Okunmamış mesaj gönderen Spike »

arkdaşlar bende yeni farkettim farkeder etmez yazdım...psi-well de ben en az 10dk odaklanıp döndürebiliyordum...bi gün farklı bi teknik deneyeyim dedim ve odaklandığım anda(en fazla 3sn sürdü)dönmeye başladı...burda farklı teknik dediğim el pozisyonum farklıydı...bence psi-well yapamıyorum diyen arkdaşlarımız akıllarına gelen her el pozüsyonunu denesin....

alıntıdır

Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Re: psi-well kontrolünüzü arttıracak minik bir bilgi

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

Bende kendime özgü bir tane bulmuş bulunmaktayım ve bu gün saat yönünün tersine 40 a yakın tur attırdım. (Yeni başlamış biri olarak =) )
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Dün psi whell yapiyodum.. dinleniyim dedim.. psi whell hala önümdeydi.. Esneme geldi.. Hani elleri boyna götürürsünüz ya.. iste öyle bi baktim..psi whell dönüyor..elim boynumda hala sag tarafa bastirirsam oraya sola bastirirsam o tarafa dönüyodu :))
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

El enerjiyi iletir ve belirli yerlerde daha etkili yani daha kolay dalga gönderebileceğinden ve beynin farklılıklarla sınırları kaldırıcağından dolayı güzel bir bilgi ve bilgi için teşekkürler...
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
aligergi

Okunmamış mesaj gönderen aligergi »

Spike yazdı:arkdaşlar bende yeni farkettim farkeder etmez yazdım...psi-well de ben en az 10dk odaklanıp döndürebiliyordum...bi gün farklı bi teknik deneyeyim dedim ve odaklandığım anda(en fazla 3sn sürdü)dönmeye başladı...burda farklı teknik dediğim el pozisyonum farklıydı...bence psi-well yapamıyorum diyen arkdaşlarımız akıllarına gelen her el pozüsyonunu denesin....

alıntıdır
nasil olduğunu soylesen arkadaşım lütfen demek istediğim el pozisyonunu anlatsan
KABA DAVRADIYSAM ÜZÜR DİLERİM

Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

başınızın psiwheel e uzaklığıda etkiliyor yeni başlayanlar psiwheel e yakın olurlarsa daha kolay dönderebilirler
rhy123
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen rhy123 »

ben uzakta olsam yakında olsam döndürebiliyorum ama sadece bi yöne döndürebiliyorum istediğimde döndürüp istediğimde durduruyorum ama ters yöne döndüremiyorum sola dönüyo sağa dönmüyo sadece sola dönüyo
Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

Evet değişik el şekilleri işe yarıyabilir..!
Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

bn başka bir odadan yapıom aynı dönüyor uzaklıkla alakası yok bide hem gözler hemde elleri kullanınca 2 kat daha iyi oluyor o yüzden bnce sadece ellerle denemeyin hava atmak için söylemiyorum sonuçta bu Allah'ın verdiği güç bnm deil
Kullanıcı avatarı
Psisik67

Okunmamış mesaj gönderen Psisik67 »

size kendi tekniğimi açıklıcam bakın ellerinizi kağıdın kenarlarına koyun fazla yakın olmasın kağıdı döndürüyormuş gibi ellerinizi oynatın 30 40 saniyede dönüor kağıt