Daha telekinezide yeniyim nereden başlamalıyım???

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
kskberke
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Daha telekinezide yeniyim nereden başlamalıyım???

Okunmamış mesaj gönderen kskberke »

arkadaşlar ben telekineziye merak sarmış durumdayım artık biryerden başlamak istiyorum bana hocalık edicek birisi varmı nereden başlamam gerekiyor hangi alıştırmaları yapmam gerekiyor lütfen birisi yardım etsin...

Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: Daha telekinezide yeniyim nereden başlamalıyım???

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

Psi Wheel Nedir Nasıl Göndürülür,imgeleme nedir,telekinezi nedir,medotasyon ve konsantrasyon nasıl yapılır,ben kimim,eksik yonlerim ney bunları kabullen araştır yap dene öğren vsvsvs işte :))
bkberkay
Yaşadığınız İl: 58 Sivas

Okunmamış mesaj gönderen bkberkay »

Bende yeni başladım ilk başladığımda psi-wheel yapmıştım sende psi wheel den başlayabilirsin..
DeMoNsS

Okunmamış mesaj gönderen DeMoNsS »

bkberkay yazdı:Bende yeni başladım ilk başladığımda psi-wheel yapmıştım sende psi wheel den başlayabilirsin..
Sadece Psi-Well'den başlamak diye bir şey yoktur. Ben Metal eski kapı anahtarlarından çevirerek başlamıştım. Ama Psi-Well'im zayıp kalmıştı. Asıl tavsiye şudur. Asla bırakma. Günde 10 dakika bak ama bırakma. Ben 1.5 sene ara verdim. Psi-Ball yapmam 2 günümü aldı. Psi-Well'i oynatamıyorum bile şu anda.
[/color][/color]BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR!/ACEMİLERİN EN UZMANIYIM.