PSİ WHEEL İ cevirenler Bi Destek

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Nalbant28

PSİ WHEEL İ cevirenler Bi Destek

Okunmamış mesaj gönderen Nalbant28 »

dediğim gibi ceviriorum kısa sürüo ama nasıl döndüğünü anlıyamıorum. daha önceki konularda enerjini ellerinde yopla enerjinin kağttıan geçtiğini kağıdın döndüğü düşün falan yazıo ama işte o sırada nasıl bişey düşünmeliyiz içimizden konuşmamızmı gerekio USTACA en az 4 -5 tur cevirenler yön verenler nasıl yaptıklarını biraz ayrıntılı yazabilirler mi ? UNUTMAYIN BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR :)

Kullanıcı avatarı
cnerercan

Re: PSİ WHEEL İ cevirenler Bi Destek

Okunmamış mesaj gönderen cnerercan »

Dostum açıkçası bnm içimden fln konuştuğum yok xD (whell için geçerli)
Sadece whell in en tepesine bakıp
sadece solda döndüğünü düşünüyorum1-2 saniye sonra dönmeye başlıyor
aynı şey sağ taraf içinde geçerli fakat
Durdurma konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum her zaman durduramıyorum :/

Herşey zamanla ve çalışmayla :)
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Aslına bakarsan belli bi yöntemi yok herkez kendi düşüncesine göre kendi imagesine göre çeviriyor.Sen zaten ustalaştıkça istediğin yöne çevireceksin belli bi yöntemi yok senin image etme şekline kalmış.Ben bazen sanki bir rüzgar hissetmeye çalışırım öyle döndürürüm sen farklı bi şekilde düşünür öyle döndürürsün önemli olan senin ne yaptığın nasıl inandığındır...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
daimon

Okunmamış mesaj gönderen daimon »

bakış açını iyi ayarlamanı tavsiye ederim bu zihnini aldatmanı daha kolay sağlayacaktır. bakış açısının önemi hakkında bir arkadaşımız tavsiyede bulunmuştu gerçi , ve benim image olarak deprem oluştuğunu düşünüyorum ilk kağıdın altındaki iğnenin titrediğini daha sonra da kağıdın döndüğünü zaten sen iğneye veya her ne ile yapıyorsan ona odaklandığında kağıt hareket halinde olacaktır .
la tahzen
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

ben sadece odaklanıyorum sonra başlıyor dönmeye sonra bi bakmışım beynim ben anlamadan ama benim istediğim yöne döndürüyor :)
Nothing Else ...