Aref Gene çıktı ! Ama ben hiçbir hile olduğunu dusunmuyorum!
Moderatör: Sai
-
Aref Gene çıktı ! Ama ben hiçbir hile olduğunu dusunmuyorum!
Arkadaşlar ares yetenek Sizsiniz Türkiyeye 2. kez çıktı dün ve resmen ŞOK OLDUM !
Telekinezi
Telepati
Galiba duru goru
Ve Levitasyon
ADAM HEPSINI KULLANDI !!!!
AMA ADAM DEDİKİ son 4-5 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum .. en az 10 yıl filan uraşmış :)
Telekinezi
Telepati
Galiba duru goru
Ve Levitasyon
ADAM HEPSINI KULLANDI !!!!
AMA ADAM DEDİKİ son 4-5 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum .. en az 10 yıl filan uraşmış :)
-
- Yeni Kullanıcı
Re: Aref Gene çıktı ! Ama ben hiçbir hile olduğunu dusunmuyo
11 yaşından beri yapıyor :) eminimki bir çok fake diyen kişilere güzel bir cevap vermiş :)
-
- Yeni Kullanıcı
Evet kardeş bende hile falan olduğunu düşünmüyorum, ileri pisişik teknikler kullandı çok güzel bir gösteriydi.
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
eed bu sefer hile fln yok ama onu çekemeyip saçma sapan hileler yaptığını uyduranlar çok madem onlarda bilio çıkıp yapsın yapamıosa susup otursun adam 1. onu gördüğümde hevesim artıo adam ortalığı finalde yıkar :)
Nothing Else ...
- MrsHeroin
bence adam kesinlikle uğraşıp yapmış.. hile falan diolarda bunlar hileyle yapılacak şeyler diil.. bide yetenek sizsinizizdekilerde mal deil ya eğer hile olursa zaten çıkartmazlar adamı oraya.. hadi hile yaptı dielim kaşığı nasıl bükecekti?.. adam çalışmış çalışmalarının karşılığını almş bence :D :).
Gecenin gündüzü beklediği gibi
Gökyüzü,kan ve çiçekler de,Yağmur bekler
Güllerin taç yaprakları teker teker açılıyor,
İkimizin aşkı ebedi oluyor.♥♥♥
[ rinne rondo: on off ]
-
ya bu forma çağırsak tanıyan biri olsada bize yardım etse :D Ya bide bu ben arada gözüümü felan kapatıyorum çok derin düşünüyorum felan lamba yanıp sönüyo bi kere neden olabilir acaba
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
11 Yaşında başladım demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bayaa iyi ama
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
hile ya adam ilizyon yapıyo işte belki cinlerden bile yardım alıyodur. havata oturulur mu lütfen levitaston olsa bile sandalyeye oturur gibi .nası levitasyon bu?
pixies forever <3<3
- ozina
Arefin Çanta numarası çözüldü
Ünlü sihirbaz Dick Zimmerman'a ödül kazandıran bu aletin ismi Master Prediction...
Bu cihaz sayesinde sihirbazlar, oyunculuk yeteneklerini de ekleyerek müthiş gösterilere imza atıyor. Cihaz aslında birçok profesyonel sihirbaz için ucuz bile sayılabilir.
Fiyatı 3 bin 795 dolar olan bu cihaz sayesinde fiziksel bir temas olmaksızın istenen kelimeler kayıt edilip rulo kağıda dökülüyor.
Ünlü sihirbaz Dick Zimmerman'a ödül kazandıran bu aletin ismi Master Prediction...
Bu cihaz sayesinde sihirbazlar, oyunculuk yeteneklerini de ekleyerek müthiş gösterilere imza atıyor. Cihaz aslında birçok profesyonel sihirbaz için ucuz bile sayılabilir.
Fiyatı 3 bin 795 dolar olan bu cihaz sayesinde fiziksel bir temas olmaksızın istenen kelimeler kayıt edilip rulo kağıda dökülüyor.
pixies forever <3<3
- ozina
AREF in Gazete numarası
Gazete olayını bilmeyenler için onu da açıklayayım:
Kağıtları koyduğu torba 2 bölmeli, gazeteleri ilk bölmeye atıyor sonra kendi kolundan çıkardığı içinde sadece kader yazan kağıdı diğer bölmeye atıyor. Kız karıştırırken dikkat ederseniz gözü kapalı ve diğer gazete kağıtları hiç hareket etmiyor. Elini daldırdığı yer gazetelerin olmadığı, Aref'in kendi kağıdığını koyduğu yer. Bu kadar basit.
Gazete olayını bilmeyenler için onu da açıklayayım:
Kağıtları koyduğu torba 2 bölmeli, gazeteleri ilk bölmeye atıyor sonra kendi kolundan çıkardığı içinde sadece kader yazan kağıdı diğer bölmeye atıyor. Kız karıştırırken dikkat ederseniz gözü kapalı ve diğer gazete kağıtları hiç hareket etmiyor. Elini daldırdığı yer gazetelerin olmadığı, Aref'in kendi kağıdığını koyduğu yer. Bu kadar basit.
pixies forever <3<3
-