Astral Denerken Garip Bi Olay

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
whaki

Astral Denerken Garip Bi Olay

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

Arkadaslar dun gece yatmadan once bi astrale cikmayi deniyim dedim. Yattim yataga zihnimi bosaltim, vucudumu hissetmedim falan filan iste, ondan sonra tam cikmaya hazirdim ki birden Kabe'yi gordum, insanlar kabenin etrafinda namaz kiliyorlardi, tavaf falan yapiyorlardi, 4-5 sn sonra birden kizgin bi surat cikti karsima, kaslarini catmis bi vaziyette bana bakti sonra yok oldu, tekrar Kabe'yi gordum, sonra o kizgin surat tekrar karsima cikti. Bende sasirdim, dedim demekki cikmami istemeyen birileri var ve vazgectim.
Garip geldi bana, nie bole oldu ki acep ? cunubtum ondan midir ? :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.

l0nelines2

Re: Astral Denerken Garip Bi Olay

Okunmamış mesaj gönderen l0nelines2 »

bilinç altında kabe olduğu için boyle bi olay olmuş..
karşına cıkanda sana soyle soyliyim bedeninden uzaklaştıkça diğer alemlere doğru kayma olur.. sanırım cindi (:
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

Bilinc altimda Kabe yoktu ki hic, o gun hic aklima bile gelmemisti.
Karsima cikan belki bi dusmus melekte olabilir.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
l0nelines2

Okunmamış mesaj gönderen l0nelines2 »

bilinçaltını o kadar net bilemezsin belki ogun yanında birisi soyle konusmustur '' 18 yasında cocuk kabeye gitti ''
bilinç altında soyle bi sonuç cıkarır.. bende 18 yasındayım o halde benim de kabeye gitmem lazım.. unutma bilinçaltı hiçbirşeyi unutmaz sürekli kayıt yapan bi teyip gibi düşün..

ayrıca düşmüş melek ne yaa xd ha ama belki koruyucu bi cin melek gibi olabilir..
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Belki abi ne is falan diyodur sana xD Yani bence bi uyari falan vs. olabilir. Cunub olmandanda kaynaklanabilir.. Gusül almadiysan eger.. Ya yasim kücük biliyorum ama... Kabe, kizgin surat... Ne olabilir sence..?? Kizgin surat kaslari catik.. Seni korkutup Kabeye yaklasmani engelliyor.. Namazlarini kiliyomusun bilmiyorum ama... Seytan senle ugrasiyor sanirsam.. Gerci hepimizle ugrasiyor ama.. Demek ki Allah senin namaz kilmani ibadetlerini yapmani istiyor. ??? Belki tamamen bilincaltidir.. Bilemiyorum..