Astral Seyahatte En Çok Yapılan Hatalar

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral Seyahatte En Çok Yapılan Hatalar

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

40 gün uykusuz kal olur bir insan bir şeyi 40 gün boyunca sürekli yaparsa o alışkanlık haline gelir ;)

umuthasanov

Okunmamış mesaj gönderen umuthasanov »

Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

rica ederim
Kullanıcı avatarı
timelord

Okunmamış mesaj gönderen timelord »

Astral Seyahat ve Rüyaların ilişkisi
Binlerce yıllık maji bilgilerinde rüya ruhsal bedenin astral dünya denilen ve madde dünyasının izdüşümü sayılabilecek farklı bir boyutta geçirilen süredir. İnsan burada tüm varoluşun düşünce gücüyle yaratılan farklı bir yaşam biçimini yaşar ve yaşananlar gerçektir.

İnsanın uçması, uçurumdan düşüp ölmemesi gibi. Daha da uygun bir tanımla astral dünya denen aynanın öteki yanıdır ve orada herşey aynanın arkasında olduğu gibi terstir.

Burada erkek, orada kadın olabilirsiniz, burada korkak ama orada kahraman bir savaşçı olabildiğiniz veya burada iktidarsız ama orada seksin He-Man´i olabildiğiniz gibi, ya da bunların tersi gibi...

Eğer böyleyse, ki böylesi bana daha anlamlı geliyor, yaptıklarımız bir şekilde bir başka boyutta veya alacakaranlık kuşağında sebep ve sonuç oluşturuyorlar. Belki de; yaşamlarımızın ve davranışlarımızın hesabını kendi kendimize vermemiz ve de kaçtıklarımızla yok ettiklerimizin orada karşımıza çıkmaları evrensel düzenin en büyük vicdan anayasasıdır.

Huzurlu uyku ile kabus arasındaki fark da bu olsa gerek. İyi uykular ve aydınlık rüyalar...

alıntıdır
insanların çoğu
Duygularini ifade etmekten korkuyor reddedilmekten korktugu için.
Unutulmaktan korkuyor,dünyaya iyi birsey vermedigi için.
Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmediği için
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

ddemmahum yazdı:
zaza54 yazdı:gece denemek çok daha iyi gece &100 yapabilen biri sabah %50 şansı var
Neden?
kendimden biliyorum saat akşamüstü 5de 5-10 dk konsantre oldum ama olmadı sarsıntılar başlayıp hemen bitiyordu geçe uyumaya yattım 1-2 dk sonra sarsıntılar ve sesler içinde uyandım korkmuyorum ve bedenimi terketmeye hazırım diye telkinde bulundum ve dışardayım :)) ama 3-5 sn sürdü yinede çok güzeldi :)
Nothing Else ...