PsiBall Yapma Taktiği ve Fırlatımı (Yeni Anlatım)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
criminal_1994

Re: PsiBall Yapma Taktiği ve Fırlatımı (Yeni Anlatım)

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Yazdıklarına son bir kaç yüzyıldır imagine başlığı altında paylaşılıyor... :)
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

ifaruk
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen ifaruk »

bende yeni başladım. ilk denememde psi wheel'i yapabildim. 2 tur döndürdüm birkaç sefer :D
Uçurumun Kenarında Olsan Bile, Sırf Hayata Gıcıklık Olsun Diye Gülümse !!!
Kullanıcı avatarı
cnerercan

Okunmamış mesaj gönderen cnerercan »

arkadaşımyaklaşık 2-3 gündür bonları deniyorum psi Whell ve psi ball u rahatlıkla yapıyorum fakat
bir sorum var
psi whell i çeviriyorum sadece dönüyor yönünü kontrol edemiyorum senin kendine has bi taktiğin bir şeyin varmı diye sorucaktım ?
Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

Lvl Up 2 :)))
Cesarr

Okunmamış mesaj gönderen Cesarr »

Foruma dün üye oldum ve coğu konuları okudum meditasyon yöntemleri felan dun denemiştim psi whell'i olmadı ama bugun donmüyor fakat titriyor bugün meditasyon yaparak denediğimde yine olmadı ama başım cok ağrıdı yattım bıraz uyudum ve kalktım yenıden denedım sımdı hafıf bı tıtreme oluyor kağıtta kullandığım kağıt 3x3 gibi bide pc başında denedığımden fanın sesi oluyor fakat onu yokmuş farz ediyorum dikkatim dağıldığındanmı donmuyor ?

Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

daha yenisin arkadasim, bende ilk denememde yapamadim, ugrastim biraz, sabrettim ve basardim, beyin bedava :D yeni arkadaslari cok sabirsiz goruyorum, sunu sakin unutmayinki telekinezi yapmak istiyorsaniz ilk kural sabretceksiniz, ikinci kural hic bir zaman basaramicam, yapamam gibi olumsuz dusuncelere kafanizda yer vermiceksiniz.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Byakuya

Okunmamış mesaj gönderen Byakuya »

ben ps whell i 1 kere döndürdüm bikaç tur ama zihnimi boşaltmak çok zor oluyo çabuk odaklanamıyorum onun bi teniği varmı ? yardımcı olursanız sevinirim!!
hersin

Okunmamış mesaj gönderen hersin »

daha çok yeniyim ilk defa denedim her hangi bir şey göremedim ancak ellerimi birbirine yaklaştırırken bi sıcaklık hissediyorum çok hafif ellerim karıncalanıyor. siz (gerçekten merak ederek soruyorum kesinlikle dalga değil) siyah bir kütle vb. görüyor musunuz?
telekom

Okunmamış mesaj gönderen telekom »

hersin bende dün akşam denedim bendede siyah kütle vardı ellerim siyah kütleyle bütünleşmiş gibiydi.bir uzmanlara soruyorum odaklandığım şeyin görüntüde kaybolması ne sorunudur gece yaptım bunu