direk konuya giriyorum .)
herkeste geceleri en az bir kerede olsa karabasan diye tabir ettiğimiz olay gerçekleşmiştir diye düşünüyorum..
buna bilim insanları ve çoğu kişi ruhun bedene sonradan gelmesi,ruhun uyanıpta bedenin uyanamaması kanısını koymuşlardır.. ama bilincimiz açık ve net olarak herşeyi görüp algılayabiliyoruz ...
iyi güzel amenna.. ama merak ettiğim konu daha var..
Lusid rüya da insan kendisinin rüyada olduğunu bilebiliyor ve bu rüyadan Astral rüyaya geçiş yapılabiliyor diye biliyorum.. eğer yanlışım varsa affola ve ben bunu bu forumda okumuştum..
Şimdi eğer böyle bişey var ise karabasan geldiği anda nasılsa oda binevi lusid rüya oluyo belkide astral oluyo bunu bilemiyorum ama her ikisinden biri oluyosa biz karabasan geldiği anda kendimizi adepte edersek astral rüyaya geçiş yapabilirmiyiz? çünkü ruhumuz dışarda ve bedenimize giremiyo bu forumda bir arkadaş lusid rüyada iken kendini uçuyo olarak görmek iste görürsün demişti ve astrale geçersin demişti.. karabasan olayı rüyada oluyosa bu lusid rüya oluyosa demekki astrale geçiş yapabiliriz? umarım açıklayıcı olmuşumdur..
söylediklerim doğru olmayablir.. bu işe 3-4 gündür bakıyorum ve baya araştırmalar yaptım eğer yanlışım varsa affola..
belkide herkesin merak konusu olabilir?
Moderatör: Sai
- relaxlife
belkide herkesin merak konusu olabilir?
İnsan İsterse Herşeyi Yapabilir! .)
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: belkide herkesin merak konusu olabilir?
Dogru aslinda yani bence.. Olabilir.. Gelirse denerim de :D o korkuyla nasil olcak bilmiyorum :)
-
katılıyorum :) şahsen ben cesaret edemem.Yalniz yazdı:Dogru aslinda yani bence.. Olabilir.. Gelirse denerim de :D o korkuyla nasil olcak bilmiyorum :)
- relaxlife
vala artık bende korku felan yok çünkü öyle bişey olmadığını yani karabasan diye bişey olmadığını biliyorum..sizde bunu beyninizde yer ederseniz korkmazsınız :D bidaha o olay olduğu anda deniycem :D
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
bak misal en son geldiginde odamdayim karanlik kapi kapali yere düsmüsüm ve seytan odada... xD Besmele cekiyorum.. bagiramiyorum hareket edemiyorum.. Diyorum rüyaa rüyaa uyancam simdii.. yook uyanamiyorum. Gözümü kapatiyorum. Uyancam simdi uyancam. Sonunda uyandim zaten. :D
- relaxlife
yokmu buna bi yorumu olan?
-