çok ilginç bi olay yaşıyorum yardım ederseniz sevinirim...
Moderatör: Sai
-
çok ilginç bi olay yaşıyorum yardım ederseniz sevinirim...
psi-wheel'e baktığımda dönmüyor ama başka bi yöne baktığımda istemeden döndüyorum yada öyle sanıyorum bunu neden oluyor açıklarmıınız ?
- degre1
Re: çok ilginç bi olay yaşıyorum yardım ederseniz sevinirim.
kardeş sihir (telekinezi v.b) günahtır lütfen bu işleri bırakın sihirbaz olupta insana güzel görüneceğine iyi ve temizliğinle dürüstlüğünle Allah a güzel görün
-
sihirle ne alakası var beyin gücünden bahsediyoruz sonuçta beynimizide allah yarattı değil mi?? biz burda sadece kendimizi geliştiriyoruzyagiz123 yazdı:psi-wheel'e baktığımda dönmüyor ama başka bi yöne baktığımda istemeden döndüyorum yada öyle sanıyorum bunu neden oluyor açıklarmıınız ?
- degre1
evt siz bir sihir için Allah ın yasaklarını görmesseniz oda sizi mahşer gününde görmez
degre1 sen bunu ne zannediyosun.allah kurani kerimde büyü ve sihirden bahsediyor.o sihir bizim ilüzyonistlere benzemiyor.hazreti musanın üzerine yürütülen yılan ve değneklerden bahsediliyor.birde bunu yapan toplum helak olur diye bir şey vardı hatırlıyorsam.bu kadar telekinrziyle ilgilenen varken niye helak olmuyoruz.ben bu işe başlamdan önce araştırdımda başladım.günahsa temmuz 2010dan beri foruma niye giriyorsun
- degre1
snn dediklerin Allah ın mucizeleri
-
telekom bana yardımcı olabilirmsn ??
- degre1
bak sna dünya ile ahıratin çizgisini çizcem belki anlarsın Dünya:_ Ahiret:____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________yani sonsuz snbunları bi hocana falan sor sakalımız yokki sözümüz dinlensin
- essane
yagız123;
Başka yöne bakarken kağıda konsantre olup onu çevirmen bana pek mümkün gelmiyor ama yine de daha iyi bilen birinin cevaplamasında fayda var.
Başka yöne bakarken kağıda konsantre olup onu çevirmen bana pek mümkün gelmiyor ama yine de daha iyi bilen birinin cevaplamasında fayda var.
-
peki saol yinede
-