Cam Fanus Koyarak Psi-wheel????!!!!!! YARDIM
-
Cam Fanus Koyarak Psi-wheel????!!!!!! YARDIM
Arkadaşlar 1hafta önce p.w. üzerinde çalışmaya başladım ve ilerlettim ki p.w. gayet normal dönüyor yaklaşık 5 dakika bırakmadan döndürürüm, fakat cam bir fanus , bardak ile hava olan iletişimini kesince ya 1 mm oynuyor yada hiç oynamıyor , ne denersem deneyeyim olmuyor, bir önerisi olan arkadaşım var mıdır acaba? teşekkür ederim :)
-
Re: Cam Fanus Koyarak Psi-wheel????!!!!!! YARDIM
kardeşim normalde ne düşünerek dönmesini sağlıyosan fanus veya kavanozlada aynı şekilde yapıcaksın senin tek sorunun kavanoz veya fanusu engel olarak görüyosun ama o yokmuş gibi düşün.
-
Çevirdim Sorunum var
2. denemedi pw yi başardım çok az dönüyor ve kontrolsüz,hadi bunlar dahada çalışınca kaybolacakta,Plastik bir kapın içinde denedim başaramadım.Onu içine koyduğumda aynı şeyleri yapıyorum.Bu zamanla olacak bir şey mi???
- ulashkral
Re: Cam Fanus Koyarak Psi-wheel????!!!!!! YARDIM
Şöyle düşünebilirsiniz sizin elinizden ateş çıkıyor o cam fanusda buz elinizden çıkan ateş o buzu yavaş yavaş eritiyor diye beyninize inandırırsanız bir süre sonra beyniniz artık hep ona inanır yanı cam fanus olmuş olmamış önemli değil ama ilk denemenizde biraz sabırlı olun ve beynin onu eritip erimiş diye kabul etmesini bekleyim :)
-