Bir Kaç P.Wheel Taktiği =) Prolarda Baksın :D
Moderatör: Sai
-
Re: Bir Kaç P.Wheel Taktiği =) Prolarda Baksın :D
tek sorunu psikolojik sorunlar olur .. ani sinirlenmeler falan
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
-
evet baş ağrısı yapabilir ama sinirli bir insan olmaya başlarsın bence bu yöntemi bırak zarar verebilrisin
[/size]Telekinezi beyin jimlastiğidir!
Telekinezi ile herşey sora bilirsiniz
-
evet baş ağrısı yapabilir ama sinirli bir insan olmaya başlarsın bence bu yöntemi bırak zarar verebilrisin
[/size]Telekinezi beyin jimlastiğidir!
-
ben psi wheel e emir verince donmuyor ama psi wheel e diyorumki ben snm ve ben saga donmek istiyorum diyorum bazen ıstedgm yonde hareketlenme oluyor ama bazen yanlıs yone gıdıyor ve yarm dondukten sonra sankı kontrolu yıtıyorum duruyor
-
ve tam olarak odaklanamıyorum
-
sözlü telkin metodunun yanında , birazda imajinasyon kullanman daha fayfdalı olur orneğin ellerindeki enerjinin bi hortum şekline geldiğini ve rüzgarla döndüğünü hayal edebilirsin..
-
Arkadaşlar bendee son 1 aydır uğraşıyordum fakat ilk dönem yazılıar falan derken fırsatım olmadı açıkçası.
Bugün yapmayı denediğimde şöyle bir şeyle karşılartım : Ellerimi psi wheele yaklaşıtırp düşündüğümde olmuyorr tam aksine sinirlenip bırakınca fırıl fırıl dönmeye başlıyor.İlk olusunda rüzgardan sanmıstım ama buolay 3/4 defa daha oldu. Sizce sebebi nedir?
Bugün yapmayı denediğimde şöyle bir şeyle karşılartım : Ellerimi psi wheele yaklaşıtırp düşündüğümde olmuyorr tam aksine sinirlenip bırakınca fırıl fırıl dönmeye başlıyor.İlk olusunda rüzgardan sanmıstım ama buolay 3/4 defa daha oldu. Sizce sebebi nedir?
-
psi-whell çok hassas bir düzenektir.. yanında ani hareketler yapmaman lazım..
yada dikkatin aniden başka bir şeye yönlendirilmesiyle beyindeki düşünce serbest kalır ve psi whell döner bu bir yöntemdir zaten..
yada dikkatin aniden başka bir şeye yönlendirilmesiyle beyindeki düşünce serbest kalır ve psi whell döner bu bir yöntemdir zaten..
-
Peki bir sorum daha vaar.
Ben enerjimi ellerimde toplamak istedigim anda enerji demem ellerimin karıncalanmasına yetiyor.Çok güçlü bi enerjiyi ellerimde toplayabiliyorum.
Ama bununla ne yapacağım hakkında pek bilgim yok?
Ben enerjimi ellerimde toplamak istedigim anda enerji demem ellerimin karıncalanmasına yetiyor.Çok güçlü bi enerjiyi ellerimde toplayabiliyorum.
Ama bununla ne yapacağım hakkında pek bilgim yok?
- BuRaK.D
sadece dusun rahat dur yanı ornegın bılgısayrda nasıl oturuyorsun rahat kafam bıseyı sıkkın degıl fln oyle rahat otururken bıranda psıwheel duzengın aklına gelsın ve dusun elınle ufledıgını dusun elınde bı sogukluk bı ruzgar esıntısı hıssedıceksın sımdı onu whell dogru ufle ımajıne et olur hmde daha koyar koymaz elını olur boyle yap ben oyle yapıorum bnde 3 gun once basladım :)
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF
-