Bi Yardımc Olursanız Sevinirim...
-
Bi Yardımc Olursanız Sevinirim...
Ya arkadaslar ben bsi yapamıyorum anlamadım gıttı cokta isteklıyım Psi wheel ile 2 dk ugrastım dondu ıstedıgım yone fakat ondan sonra hıc donduremedım cok sınırlenıyoum yapamayınca bu işte yeniyim bi yardımcı olur musunuz ne yapmam gerek başarılı olmak icn?
-
Re: Bi Yardımc Olursanız Sevinirim...
kadeş sinirleniyorum diyosunya bende yenyim ama okudugum kadarıyla sinirlenmemen gerekiyo tamamen konsantre olman lazım yani :)
-
Yaparken cok sakinim zaten aklımdada sadece o cisim ve ben varım. gözler nasıl olucak onunla ılıgılide tam bi fikrim yok :S Ama cok ıstekıyı 2sende olsa 20 senede olsa yapıcam
-
aynı durum bende de var yaa. yapıyorum biraz sonra duruyor bidaha kımıldamıyor bile psi weel. bide kaşık kırdım ama bunu herkes yapabilir mi diye düşünüp duruyorum..
-
bende yaıyorum duruyor tekrar sonra oluyor yine duruyor bu hep sürekli olup duruyor uzaktan deneyinicede kıpırdar gibi oluyor:)
- KaLaMaR
aynı kaşık olayı benimde aklıma geliyor kaşığa odaklandım odaklandım okşadım sonra birden büktüm ve kaşığı büktüğüm yerin çok sıcak olduğunu gördüm aciyip ısınmıştı sonra hiç odaklanmadan büküyüm dedim yine büktüm kuvvetimlemi büktüm acaba diye sorular geliyor aklıma bi dahakine kuvvet uygulamadan deniycem .)
Bla Bla Bla
-
Kuvvetinle Bükemessin Eğer Demir İse Ama Metal İse Bükersin Yani Fazla Kuvvet Uygulaman Gerekir Ama Demir İse İmkansız Anca Telekinezi Yolu İle Bükebilirsin.
-