PSİ BALL ATMAK ?
- BuRaK.D
Re: PSİ BALL ATMAK ?
sagol tesekkur ettım :)
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
bu psi-ball atanı ben gördüm mesela ben :) 1 kerede olsa oldu önce inan ki başarasın nettede bi video görmüştüm adam saati uçuruyodu resmen :)) tabi video ne kadar güvenilir bilemem ama bende de oldu ondan şüphem yok seninde en ufak şüphen olmasın yoksa hayatta olmaz önce beynini inandır gerisi gelir . Herşey kafada biter (reklam oldu galiba) :))))
Nothing Else ...
evet kardeşim olayı güzel açıklamışsın:) dediklerin doğru psi ball'u düşüncemizle fırlatıcaz..ikea yazdı:psi ball'ı top gibi atarsan dağılır gider önce iyice güçlendir yoksa etkisi pek fazla olmaz sonra biraz onu gördüğünü imaje et ellerinin arasına beyninle fotomontaj yap ve o top orda dursun varlığını bütün duyularınla hisset sonra görmeye devam et ama düşüncenle hareket ettir etrafında döndür çok uzaklaştırma nereye istiyorsan oraya gittiğini imaje et tam olarak inandığında hedefe fırlat yani düşüncenle fırlat sen hareket etme ama bıkma ben daha 1 kere fırlatıp psi-wheel döndürdüm ama eminim ki psi-ball'dan döndü çünkü nefes bile almıyordum rüzgar kesinlikle yoktu neyse sen yılma hep dene ben 3.de fırlattım ama bi daha çok denemedim tabii herkesin tekniği kendine baktın hiçten olmadı benim tekniği kendine göre montajla editle kullan :))
yani bir eşyaya taş fırlatır gibi değil hem psi ball hiçbir cisme değmez eğer değmiş olsaydı o cisim parçalanırdı o yüzden imajinasyonla değdiğini düşünicez olay bu yani..
-
- Yaşadığınız İl: 4 Ağrı
Hayalinle ve kendi enerjinle olan bir şeye fiziki kuvvet uygulayamazsın yine beyin gücünle fırlattını hayal et.
HER ŞEY Sadece TeLeKiNeZi!
- BuRaK.D
tesekkurler :)
Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,kefene girecek kadar ufaksın.. KaFKeF
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
fırlatılıyosa tamam :D eğer fırlatamazsan elini ısıtırsın,cisimleri itip çekersin şifa verirsinoptimist_21 yazdı:evet kardeşim olayı güzel açıklamışsın:) dediklerin doğru psi ball'u düşüncemizle fırlatıcaz..ikea yazdı:psi ball'ı top gibi atarsan dağılır gider önce iyice güçlendir yoksa etkisi pek fazla olmaz sonra biraz onu gördüğünü imaje et ellerinin arasına beyninle fotomontaj yap ve o top orda dursun varlığını bütün duyularınla hisset sonra görmeye devam et ama düşüncenle hareket ettir etrafında döndür çok uzaklaştırma nereye istiyorsan oraya gittiğini imaje et tam olarak inandığında hedefe fırlat yani düşüncenle fırlat sen hareket etme ama bıkma ben daha 1 kere fırlatıp psi-wheel döndürdüm ama eminim ki psi-ball'dan döndü çünkü nefes bile almıyordum rüzgar kesinlikle yoktu neyse sen yılma hep dene ben 3.de fırlattım ama bi daha çok denemedim tabii herkesin tekniği kendine baktın hiçten olmadı benim tekniği kendine göre montajla editle kullan :))
yani bir eşyaya taş fırlatır gibi değil hem psi ball hiçbir cisme değmez eğer değmiş olsaydı o cisim parçalanırdı o yüzden imajinasyonla değdiğini düşünicez olay bu yani..
pixies forever <3<3
-