ciddiyemi almalıyız sencecriminal_1994 yazdı:Dalga geçecek başka konu kalmadı şimdi telekinezi forumlarına gelip stres atmaya geldiniz öyle mi?Yakında forumda genel bir temizleme yapılması hepimiz için iyi olacak...
Sokak lambasını salladım
- KaLaMaR
Re: Sokak lambasını salladım
Bla Bla Bla
-
Ne demek istediğinizi anlamış değilim.Arkadaşımız herhalde bu forumu stres atma yeri olarak kullanıyor olmalıki böyle ciddiyetsiz ironik konular açıyor ve sözde böyle böyle yaptım diyor ve ben bu forumun ciddi amaçları olduğunu bildiğim için uyarımı yaptım sizide uyarıyorum.Uyarılarımı ciddi olarak algılarsanız sizin için daha iyi olur.KaLaMaR yazdı:ciddiyemi almalıyız sencecriminal_1994 yazdı:Dalga geçecek başka konu kalmadı şimdi telekinezi forumlarına gelip stres atmaya geldiniz öyle mi?Yakında forumda genel bir temizleme yapılması hepimiz için iyi olacak...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
evet evet evet katılıyorum :Dcriminal_1994 yazdı:Dalga geçecek başka konu kalmadı şimdi telekinezi forumlarına gelip stres atmaya geldiniz öyle mi?Yakında forumda genel bir temizleme yapılması hepimiz için iyi olacak...
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
- KaLaMaR
yazdıklarını anlayaadım galiba bana yazmadınmı ilk yazıyı ???criminal_1994 yazdı:Ne demek istediğinizi anlamış değilim.Arkadaşımız herhalde bu forumu stres atma yeri olarak kullanıyor olmalıki böyle ciddiyetsiz ironik konular açıyor ve sözde böyle böyle yaptım diyor ve ben bu forumun ciddi amaçları olduğunu bildiğim için uyarımı yaptım sizide uyarıyorum.Uyarılarımı ciddi olarak algılarsanız sizin için daha iyi olur.KaLaMaR yazdı:ciddiyemi almalıyız sencecriminal_1994 yazdı:Dalga geçecek başka konu kalmadı şimdi telekinezi forumlarına gelip stres atmaya geldiniz öyle mi?Yakında forumda genel bir temizleme yapılması hepimiz için iyi olacak...
Bla Bla Bla
Bukadar ciddi olma dostum :D Sakin ol hayatı yaşa bukadar stresle nasıl yapıyorsun telekineziyi :Dcriminal_1994 yazdı:Ne demek istediğinizi anlamış değilim.Arkadaşımız herhalde bu forumu stres atma yeri olarak kullanıyor olmalıki böyle ciddiyetsiz ironik konular açıyor ve sözde böyle böyle yaptım diyor ve ben bu forumun ciddi amaçları olduğunu bildiğim için uyarımı yaptım sizide uyarıyorum.Uyarılarımı ciddi olarak algılarsanız sizin için daha iyi olur.KaLaMaR yazdı:ciddiyemi almalıyız sencecriminal_1994 yazdı:Dalga geçecek başka konu kalmadı şimdi telekinezi forumlarına gelip stres atmaya geldiniz öyle mi?Yakında forumda genel bir temizleme yapılması hepimiz için iyi olacak...