Psi-Whel çok yavaş dönüyor

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
options

Re: Psi-Whel çok yavaş dönüyor

Okunmamış mesaj gönderen options »

xxmehmet61xx yazdı:bende yeni başadım ama beş dakka bekilyom arada bir azcık dönüyo bazen ondakka sonra eğilyor ne yapmalıyım ama kesinlikle odaklanma sorunum varrr
kapak çalışması yap
Biraz ara verelim.

crazo132

Okunmamış mesaj gönderen crazo132 »

benim döndürmede sorun yok ama uzaktan döndüremiyorum ve yavaş dönüyor kaşık bükebiliyorum ama ilk denememde büktüm tam kaşıkdı kaşığın alevler lavlar arasında eridiğini hayal ettim sonra elimde sıcaklık oldu en ufak bi el hareketinde kaşık eğildi ama psi-wheelde biraz sorun war yavaş dönüyor bide uzaktan döndüremiyorum
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

crazo132 yazdı:benim döndürmede sorun yok ama uzaktan döndüremiyorum ve yavaş dönüyor kaşık bükebiliyorum ama ilk denememde büktüm tam kaşıkdı kaşığın alevler lavlar arasında eridiğini hayal ettim sonra elimde sıcaklık oldu en ufak bi el hareketinde kaşık eğildi ama psi-wheelde biraz sorun war yavaş dönüyor bide uzaktan döndüremiyorum
çalış daha, uzaktan döndürmek biraz zordur.
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Ya arkadaşlar ilk günden psi wheel'i istediğiniz gibi yönetip havalara uçuracağınızı mı düşünüyorsunuz ?
Çoğu kişi gibi sizler de tam kontrol sağlayamazsınız başladığınızda.
1 Hafta sonra gelin, bakalım nasıl dönecek :)
Tabi o bir hafta içinde her gün düzenli olarak çalışacaksınız.

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön