Yapamıyorumççç

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
huseyin_33

Re: Yapamıyorumççç

Okunmamış mesaj gönderen huseyin_33 »

bi sorum olacak ben psi ball yapmaya başladım enerjiyi elimde hissettim ellerim karıncalandı ve elektrik çarpar gibi oldu ellerimi birbirine yaklaştırdıgımda birbirini itiyordu fakat ben bu topu kullanamıyorum ne yapmam gerekiyor cvp yazarmısınz?
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz

Kullanıcı avatarı
huseyin_33

sizlere birşey sorabilirmiyim. ben dün okulda hoca ders anlatıyordu. ve ben sadece hocaya odaklandım. aklımda sadece o vardı hiçbir sesi duymuyordum. aradan 2 dk gecti ve hocanın ne diyeceği sanki bana vahiy gibi gelmeye başladı. böyle oldunu farkettim ve daha fazla odaklandım ve içimden geçirdiğim her kelimeyi hocaya söylettim.hocada ne oldugunu anlamadı. ben burda ne yaptıgımı sorabilirmiyim?

bir sorum daha var.

ben okul voleybol takımındayım. salı günü antremanda voleybol oynarken oyundan cıktım ve ızlıodum. sadece topa odaklandım. arkadsım servis attıktan sonra topa bir rüzzgar etki ettiğini düşündüm ve topun yarı yolda düştügünü imajine ettim. ve gercekten top yarıyolda birden hicbir etki olmadan yere düştü hepimiz cok sasrdık ve ben birşey diyemedım.burda ne olmus olabilir acaba...

lütfen sorularımı yanıtlarsanız sevinirim. lütfen....!!!
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz
Sorrygameover

Okunmamış mesaj gönderen Sorrygameover »

hüseyin sen maçlara falan gitme xD Bırak İyi Olan Kazansın xD
Kullanıcı avatarı
KaLaMaR

Okunmamış mesaj gönderen KaLaMaR »

hahahahahah :) ne diyelim ki şimdi :)
Bla Bla Bla
Kullanıcı avatarı
Zz4b3R

Okunmamış mesaj gönderen Zz4b3R »

:D Yetenekli gözüküyorsun :D

Kullanıcı avatarı
ulashkral

Okunmamış mesaj gönderen ulashkral »

Arkadaşım herkesin önünde yapma yani ustalaşmadan diğer arkadaşın dediği gibi benimde ablamla annem biliyor ablam inanmıyor annem gine biraz inanıyor sınıftki arkilerime söyledim bende dalga geçtiler ama onlara yapınca hepsi sustu kaldı onlarda yapmaya başladı yani söleme biraz çalış öyle söyle sen annen yanındayken annene ispatlamak istiyorsun onu isterken psi-wheele odaklanamıyorsun o yüzden döndüremiyorsun biraz ustalaş öyle söyle :)
Suliet

Okunmamış mesaj gönderen Suliet »

Dünden beri çay kaşığı elimde dolaşıyorum kaşık hala düz hala düz delirmek üzereyim yada çok sabırsızım :/ :@ ikisinden biri işte =) ama yapıcam kararlıyım :)
Hayatınızın her gününü sanki bir dağa tırmanıyormuşsunuz gibi yaşayın. Arada bir zirveye göz ucuyla bakın ki, hedefiniz daima aklınızda olsun; ama yalnızca zirveye odaklanıp, varılan her yeni noktanın farklı ve güzel manzarasını da kaçırmayın..
Kullanıcı avatarı
huseyin_33

ya lütfen astrale çıkmış kişiler sorularıma cvap versinler lütfen!
1) Astrale çıkarken neyi imajine etmeliyiz?
2) Beynimizde neyi tasarlamalıyız?
3) Beynimize hangi emri vermeliyiz?
4) Peki ya astralden dönemezsek ne olur?

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön