Bir amatörün problemi

Moderatör: Sai

Devilforce

Bir amatörün problemi

Okunmamış mesaj gönderen Devilforce »

Arkadaşlar telekinesi ile yeni uğraşmaya başladım. Kafamı karıştıran bir şeyler var bunları sizle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle okudugum konularda genel olarak bahsedilen şu kendi tekniğinizi bulun şeklinde. Ben bunu düşünerek kendi tekniğimi aramaya çalıştım ve düşündüğüm birşeyi yapmak istediğim. Yapmak istediğim şeyde buydu vücudumdaki enerjimi ellerime aktarıp birbirlerini mıknatıs gibi itmelerini sağlamak veya çekmek gibi bir şey istedim. Ve bunun üzerinde 1 hafta çalıştım. Sonuca gelelim. İki avucumu birleştirip küre şeklini veriyorum ve aralarında 5-10 santim boşluk bırakıyorum. Ve durmadan 5 santim birbirlerine uzaklaştırıp yakınlaştırıyorum ve birbirlerini itme gücünü hissetmeye çalışıyorum ve bunu çok iyi düşündüğüm zaman yapabiliriyorum. Ama kafamda şöyle bir kuşku var. Ben bunu psikolojik olarakmı hissediyorum? çünkü bunu istediğim için belki istemeyerek avuçlarımı o hissi hissetmiş gibi davranıyorum ve yapıyomuşum gibi oluyo ama vicudumdaki kaslarım bana oyun oynuyo belkide? Bu kadar arkadaşlar yardım olucaklar için şimdiden teşekkürler. Belkide çok saçmaladım bilmiyorum.

Kullanıcı avatarı
KaLaMaR

Re: Bir amatörün problemi

Okunmamış mesaj gönderen KaLaMaR »

Bu olayı psi-wheel e flanmı deniyorsun yoksa bir işin üstünde uğrsamadan mı yapıyorsun ?
Bla Bla Bla
Devilforce

Hayır psi-wheel e daha sonra geçicem. Ondan önce o enerjiyi kendim hissetmek istiyorum. Eğer başarılı olursam o enerjiyi uygulamasını başka bir madde üzerinde denicem. Yani kademe kademe gidiyorum. Bu yaptığım boş iki avucumun ortasında bişe yok.
kalaa5

Okunmamış mesaj gönderen kalaa5 »

arkadaş senin dediğini bilemiyorum ama psi wheel e geçsen problem yaşamazsın
ya şimdi onun gerçekmi sahtemi oldunu ancak deneyerek anlayabilirsin
ben senin dediğini yapmadan başladım 2 gün oldu şu an sadece yön problemi yaşıyorum
PSİ - wheel i bi dene öle anlarsın :) (bana göre bunu başardın şimdi iş üstüne koy)

1 zaman sonra kağıdı hızlandırma ve menzil artırmaya çalışacam
Devilforce

saol kalaa denicem bakalım ne olucak ^^

Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Okunmamış mesaj gönderen mekanik1395 »

Kardeş bu yaptığın gerçek bişi duydunmu bilmiyorum ama psi-ball.Psi-ball diye bir yöntem var böle ıknatıs gibi ellerini itiyor yani bu yaptığın gerçke bir olay .)
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
Devilforce

Mekanik çok teşekkür ederim kendimi buna adicam... Çok saol psi wheel dan daha yakın hissettim psi ball a.
Kullanıcı avatarı
mekanik1395

Önemli deil ama psi ball çok zordur.Yani psi-ball yaparsın ama psi-wheel i hareket ettirmen için psi-ball ı atman gerek ve atmasıda çok zordur.Bence sen psi-wheel i döndürmek istiyorsan başka bir yol seç derim ama genede sen bilirsin.
Devilforce

hayır anlamadın ^^ psi wheel le hiç uğraşmicam hiç denemedim zaten. Kendimi psi ball ile geliştiricem sağdece :)
Kullanıcı avatarı
mekanik1395

hmm sen bilirsn.