Ucundan dönüyorum :)

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Godjonsheny

Ucundan dönüyorum :)

Okunmamış mesaj gönderen Godjonsheny »

Astrale çıkmaya çalışıyorum bayağıdır, çok ilerleme kaydettim ama hala çıkamadım. Sessiz bir ortam, ışıksız, rahat, yatıyorum kuzeye doğru, gözlerimi kapıyorum. Kaslarımı serbest bırakıyorum. Natura da açık tabi onsuz olmuyor :). Dinleye dinleye rahatlıyorum, vücudum karıncalanıyor, kulaklarım tıkanır gibi oluyor, uğultu duyuyorum ve diğer seslerin volumü kısılıyor sanki :). Sonra nedenini bilmediğim mor bir ışık oluşuyor gözümün önünde. Onu izlerken dönüyormuşum gibi hissediyorum. Burda hiçbir şey yapmıyorum sadece akışına bırakıyorum. 30 dk bekliyorum bu konumda her gün. Ama devamı gelmiyor. Mor ışık, titreşim, karıncalanma derken kalıyor öyle. Bazen uçuyor gibi hissediyorum, gözümü açsam mı diye düşünürken pat yine yataktayım. Bir de vazgeçip (ya da başım ağrıyıp) bırakınca yürümekte zorluk çekiyorum ve vücudum buz gibi oluyor. Bunlar normal mi? Ayrıca o titreme noktasından sonra gerisi gelmiyor. Yapmam gereken nedir? Sanki bir adım kalmış gibi ama ne tarafa atacağımı bilmiyorum.
Eğer çıkmış arkadaşlar yardım ederse, çıkabileceğimi düşünüyorum :) Şimdiden teşekkürler :)

Kullanıcı avatarı
onur77

Re: Ucundan dönüyorum :)

Okunmamış mesaj gönderen onur77 »

Arkadaşım Ben Ustayım...O karıncalanmalardan sonra ruhunun bedenden çıktığını imaje et...Böyle yaptıkça bi gün bi bakıcaksın amerikadasın xD...

“Astral Seyahat” sayfasına dön