Hayır kesinlikle öyle bir şey yok kardeşim. Rahat olun. Beyin çalıştığı sürece ölmezsin .)burak999999 yazdı:Korzay abi gümüş kordon kopunca ölüyormuyuz bedene geri dönemiyormuyuz
Astral Seyahat Korzay Koçak Tekniği
-
- İletişim:
Re: Astral Seyahat Korzay Koçak Tekniği
- Facebook Sayfası : Facebook.com/kocak.korzay
- Twitter Sayfası : Twitter.com/korzaykocak
KorzayKocak.blogspot.com
[color=#000000]INVISI[/color][color=#0000BF]BLUE[/color][/size]
- Twitter Sayfası : Twitter.com/korzaykocak
KorzayKocak.blogspot.com
[color=#000000]INVISI[/color][color=#0000BF]BLUE[/color][/size]
- burak999999
Psi-Wheel videonuda bekleriz abi.
-
Emeğe saygı.
ben dün gece denedim dehşet bir şey belki 2 saniye kalmışımdır korkudan hemen bedenime girdim isteksiz ama
- Psisik67
astrale çıktıktan sonra vücut mesela nefes alıyo mu ve geri dönerken napcaz vücudun içine mi gircez napcaz :D
-
wayy
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
-
- kara952
bende :DPomPaci53 yazdı:uyuya kaldım ne yapmalıyım ..
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
Bende ne denedim ve yaşadıklarım şöyle oldu ,
korzay tekniğini uyguladım uyuşma ve hafif çınlama başladı , daha sonra bi kendimi görüyordum yani çıkmış oluyordum astrale birde gözlerini kapatınca göz kapanlarımızda cıkan garip garip şekiller vs onları görüyorum yani yarım astral gibi birşey oldu daha sonra uyuya kalmışım ancak gece rüyamda evde dolaşdığımı görüyordum odaya giriyordum hatta uçuyordum , sabah kalktıgım garip hissettim , acaba gördüğüm rüyamıydı yoksa , astral de bunları yapıp bedenime geri dönüp daha sonra bunlar aklımda kaldığı için uykumda bunları rüyamda mı gördüm ? yoksa astral içinde uyuyup astralde rüyamı gördüm binevi astral içi astral mı oldu ? baya karışık bir durum Korzaydan yorumlarını bekliyorum.
korzay tekniğini uyguladım uyuşma ve hafif çınlama başladı , daha sonra bi kendimi görüyordum yani çıkmış oluyordum astrale birde gözlerini kapatınca göz kapanlarımızda cıkan garip garip şekiller vs onları görüyorum yani yarım astral gibi birşey oldu daha sonra uyuya kalmışım ancak gece rüyamda evde dolaşdığımı görüyordum odaya giriyordum hatta uçuyordum , sabah kalktıgım garip hissettim , acaba gördüğüm rüyamıydı yoksa , astral de bunları yapıp bedenime geri dönüp daha sonra bunlar aklımda kaldığı için uykumda bunları rüyamda mı gördüm ? yoksa astral içinde uyuyup astralde rüyamı gördüm binevi astral içi astral mı oldu ? baya karışık bir durum Korzaydan yorumlarını bekliyorum.
- burak999999
gündüz deneyin korkuyosanız :D
-