SoRuBöLüMü

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
stunt

Re: SoRuBöLüMü

Okunmamış mesaj gönderen stunt »

Telekinezi Yaptıkdan Sonra Baş ağrısı oluyor Bu normalmi ? Başka Topicdede Sormustum Elemntım Hava Diğerlerine Oranla Yuksek olcude , İmageyi Ateş Olarak mı yoksa Buz Olarkamı düşünmem gerek?

Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

Yalniz yazdı:Voltaj düsürme ve Ampul patlatma ile ilgili tekniklere ve aciklamalara ihtiyacim var.. Cok zahmet olmassa..??

Ayrica.. Telepati nasil yapilir?? Telepatiden korunmayi nasil yaparim. Yani biri benim düsüncelerimi okuyor.. Baskalarininda.. Kendimi ve deger verdigim kisilerin düsüncelerini nasil korurum?

Cok cabuk sinirleniyorum.. Sinirimi nasil durdurabilirim? Duygularimi kontrol edebilmek istiyorum. Farkindalik hakkinda bilgiye ihtiyacim var..

Uyumak hobim desem yeridir.. Cok uyuyorum.. Haliyle zamanimda az kaliyor diger seyler icin.. Uykusuz oluncada konsantrasyon olmuyor. Ne tavsiye edersiniz?

Simdiden tesekkür ederim. Suan bu kadar olsa gerek aklima geldikce yazarim ins.. :)
senin sorduklarının cevabını ileride alacaksın.benim fazla bir bilgim yok
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
options

stunt yazdı:Telekinezi Yaptıkdan Sonra Baş ağrısı oluyor Bu normalmi ? Başka Topicdede Sormustum Elemntım Hava Diğerlerine Oranla Yuksek olcude , İmageyi Ateş Olarak mı yoksa Buz Olarkamı düşünmem gerek?
baş ağrısı enerjini orantısız kullanmandan olabilir,telekinezi çalışmalarını azaltmayı dene
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

:) Sagolasin. :) Deneyecegim ins :)
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

[quote="options"][quote="Yalniz"]Voltaj düsürme ve Ampul patlatma ile ilgili tekniklere ve aciklamalara ihtiyacim var.. Cok zahmet olmassa..??

Ayrica.. Telepati nasil yapilir?? Telepatiden korunmayi nasil yaparim. Yani biri benim düsüncelerimi okuyor.. Baskalarininda.. Kendimi ve deger verdigim kisilerin düsüncelerini nasil korurum?

Cok cabuk sinirleniyorum.. Sinirimi nasil durdurabilirim? Duygularimi kontrol edebilmek istiyorum. Farkindalik hakkinda bilgiye ihtiyacim var..

Uyumak hobim desem yeridir.. Cok uyuyorum.. Haliyle zamanimda az kaliyor diger seyler icin.. Uykusuz oluncada konsantrasyon olmuyor. Ne tavsiye edersiniz?

Simdiden tesekkür ederim. Suan bu kadar olsa gerek aklima geldikce yazarim ins.. :)[/quote]
senin sorduklarının cevabını ileride alacaksın.benim fazla bir bilgim yok[/quote]

Tamam. Simdiden tesekkür ederim herkese

Kullanıcı avatarı
options

rica ederiz önemli değil
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

Enerjimi arttırmak ve dengelemek istiyorum bunun için galiba çakralarımı açmam lazım forumda birkaç bişey var ama yinede sorayım.
1) 3. çakra yani solar pleksus (güneş sinir ağı) da bir bozukluk varsa ''Sindirim problemleri, diabet, sinir yorgunluğu, mde ülserleri, sindirim sorunları, alerjiler, şeker hastalığı, karaciğer, pankreas, ince bağırsak sorunları'' gibi problemler oluyormuş bu doğru mudur? (ben diyabet hastasıyım da )
2)Çakralarımı bilinen tekniklerle aşağıdan yukarıya doğru açmak istiyorum. kökten taç'a uygunmudur?
3)çakraları düzensiz bir biçimde açma olasılığı nedir ve sonucunda ne olur?

Şimdiden teşekkür ederim..
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Kullanıcı avatarı
options

coolugur yazdı:Enerjimi arttırmak ve dengelemek istiyorum bunun için galiba çakralarımı açmam lazım forumda birkaç bişey var ama yinede sorayım.
1) 3. çakra yani solar pleksus (güneş sinir ağı) da bir bozukluk varsa ''Sindirim problemleri, diabet, sinir yorgunluğu, mde ülserleri, sindirim sorunları, alerjiler, şeker hastalığı, karaciğer, pankreas, ince bağırsak sorunları'' gibi problemler oluyormuş bu doğru mudur? (ben diyabet hastasıyım da )
2)Çakralarımı bilinen tekniklerle aşağıdan yukarıya doğru açmak istiyorum. kökten taç'a uygunmudur?
3)çakraları düzensiz bir biçimde açma olasılığı nedir ve sonucunda ne olur?

Şimdiden teşekkür ederim..
hepsini cevaplayamayacağım ama bildiğim kadar açıklayayım

2) ben de taç dan başladım,herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum
3)Kök çakranın düzensiz çalışması fiziksel seviyede sırt ve bacak ağrılarına, aşırı kilo veya aşırı zayıflığa, kansızlığave kemik erimesine sebep olur. Bu problemler duygusal yüklerimizin sırt omurga ve bacaklarda ağrılar şeklinde ortaya çıkması demektir. Bu çakranın denglenmesi için gıda olarak protein alımına özen gösterilmelidir.
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

Akedemi fazla aktif değil acaba kapatılacak mı? yoksa yeni açılacak olan şifa vb. grupların eğitimi burada mı yapılacak?
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Kullanıcı avatarı
sebep
Yaşadığınız İl: 18 Çankırı
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen sebep »

kapandı mı?

“Telekinetik Akedemi” sayfasına dön