ASTRAL SEYHAT.
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- coolugur
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Re: ASTRAL SEYHAT.
Bir kere astralimsi birşey yaşadım odamdan dışarı sadece kafamı cıkardım. Tekrar olursa mahalleyi turlucam ;)
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
walla galaksileri gezebilirsiniz diolar ama bilemem (olması mümkün bi kere bedenden kaçtık ya bi kopattırdık mı ta kara deliğe kadar gideriz xD)kara952 yazdı:ben başka bir yerde okumuştum uzayda astroid kuşağını kesin görün diyo :D Dünya dığına çıkabiliyor muyuz?ikea yazdı:dene dene çıkarsan geri gelmek istemezsin xD
Nothing Else ...
- kara952
:D bi bakmışsın astral seyahat sayesinde nasadan önce uzayda yaşam buluruz XDikea yazdı:walla galaksileri gezebilirsiniz diolar ama bilemem (olması mümkün bi kere bedenden kaçtık ya bi kopattırdık mı ta kara deliğe kadar gideriz xD)kara952 yazdı:ben başka bir yerde okumuştum uzayda astroid kuşağını kesin görün diyo :D Dünya dığına çıkabiliyor muyuz?ikea yazdı:dene dene çıkarsan geri gelmek istemezsin xD
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
- Shamarchi
İlk denemede odadan çıkmayın diyorlardı. Neden bi dostumuzu ziyarete gidelim ki??
-
Ben 1 kere cıkdım Ondada kendi bedenimi görünce nefesim fln kesildi sanki sonra tekrar bedenime döndüm
-