Merhaba ... Ben astral seyahat deneyimlerimi bu geceki gibi devam ettiriyordum bu gece 3dk filan ugrastım ( cok kisa bir sure ) birden bi kamerayla gibi odaya bakıyordum sanki ... Astral seyahatteymisim gibi dolaşıyorum FAKAAAAAT:
mesela ben istiyorumki annem tv izlio ( ki suan uyuyor ) salona gittiğimde ( astral boyuttamidir nedir kamera gibi goruyorum her yeri :D ) annem tv izlio ...
Her yere gidip her yeri gorebiliyorum fakat ben nasil istersem oyle goruyorum :(
Bu ne bicim bisiy ya :S Yardim edin bilen varsa ...
Buda ne ?
- dalamarmajere
Re: Buda ne ?
Arkadaşım seninki astral seyahate tam olarak oturmamış :) seninkisi lucid rüya.
Oraya kadar geldiğin iyi devam ettir 10. deneyiminden sonra oturur o yerine :)
Oraya kadar geldiğin iyi devam ettir 10. deneyiminden sonra oturur o yerine :)
Yaptığım Çabanın İmzası Alnımdan Akan Terimde. Hayatla İnatlaştım Hayalimin Peşinde , O Halde Müsade Vakur Bir İfade !
ATEŞ VUCUDUNUN HERYERİNDE ONA SAYGI GÖSTER VE MARİFETLERİNİ SERGİLE !!
-
2 haftadir deniyorum :(
- dalamarmajere
Hep aynı sonuçla karşılaşıyorsan metodu değiştirmelisin yada farklı bakış açısıyla çıkmalısın.
Çıkışta uyuya kalmadığına tamamen eminsen . Çıkarken ' şimdiki zamanda ' diye düşün.
Yada Çıktıktan sonra şuan neler oluyor diye düşün. Anneni yada başka birini bi işle uğraşırken hafızana kazımış olabilirsin. Yani annem şmdi napıyodur acaba diye sordugunda aklına ilk gelen ' televizyon izliyodur ' düşüncesini kafandan atmalısın .
Çıkışta uyuya kalmadığına tamamen eminsen . Çıkarken ' şimdiki zamanda ' diye düşün.
Yada Çıktıktan sonra şuan neler oluyor diye düşün. Anneni yada başka birini bi işle uğraşırken hafızana kazımış olabilirsin. Yani annem şmdi napıyodur acaba diye sordugunda aklına ilk gelen ' televizyon izliyodur ' düşüncesini kafandan atmalısın .
Yaptığım Çabanın İmzası Alnımdan Akan Terimde. Hayatla İnatlaştım Hayalimin Peşinde , O Halde Müsade Vakur Bir İfade !
-
Tamam , teşekkür ederim :) Denemelere devam ! :)
- ErTeM
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
lucid dream dir bende yapıyorum uçuyorum duvardan geçiyorum haftada birkereden fazla yapmanı tavsiye etmem yoksa bağımlı kalırsın rüya alemine ben parka gidiom,istediğimi yapıyorum filanda bir canlı hiç göremiyorum imkansız gibi birşey diyorlar değişik :D
Denemek başarmanın yarısıdır...Denedim başardım psi ball yaratıyorum,lucid dream görebiliyorum ve kinezik güçleri biraz yapıyorum...