Sizin Sayenizde Psi Wheel Yaptım :)

Kullanıcı avatarı
ecesule

Re: Sizin Sayenizde Psi Wheel Yaptım :)

Okunmamış mesaj gönderen ecesule »

Flip, tebrikler :D
Ben de 4 gündür psi whell ile uğraşıyorum. 3. günde kapak çalışmasına başladım ve aynı gün psi wheeli döndürebildim. Ellerimi yana koymadan sadece bakarak çevirebiliyorum fakat kendi kafasına göre dönüyor yani ne yaptıysam bi sağa bi sola bi sağa bi sola yarım yamalak dönüyor.Yeterince konsantre mi olamıyorum acaba, yardımcı olabilir misiniz?

Flip

Okunmamış mesaj gönderen Flip »

ecesule yazdı:Flip, tebrikler :D
Ben de 4 gündür psi whell ile uğraşıyorum. 3. günde kapak çalışmasına başladım ve aynı gün psi wheeli döndürebildim. Ellerimi yana koymadan sadece bakarak çevirebiliyorum fakat kendi kafasına göre dönüyor yani ne yaptıysam bi sağa bi sola bi sağa bi sola yarım yamalak dönüyor.Yeterince konsantre mi olamıyorum acaba, yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle Sağol :) ve Senide Tebrik Ederim. Kağıdın Ön taraflardaki Uç kısımlarına değilde Dahada Arkada Kalan Kısımlara bakarak Çeviriyorum Mesela Sağ Arka tarafa Baktığımda Sola Dönüyor Sol Tarafa Baktığımda Sağa Dönüyor ve Böyle Dönerken mesela Sola Dönüyorsa Sol tarafa İyice Odaklanınca tak Diye duruyor Bu Olay çok hoşuma gitmişti :) Eğer Gene Başaramassan Özel Mesaj At yardımcı Olmaya çalışıyım.
Kullanıcı avatarı
elmorad_68

Okunmamış mesaj gönderen elmorad_68 »

ya bişey sorucam kendimizi bu telekizede dahada nasıl geliştiririz
DOSTUNLA ÖYLE BİR YAŞA Kİ DÜŞMAN OLDUĞUNDA UTANMA,DÜŞMANINLA ÖYLE BİR YAŞA Kİ DOST OLDUĞUNDA UTANMA!!..
Flip

Okunmamış mesaj gönderen Flip »

elmorad_68 yazdı:ya bişey sorucam kendimizi bu telekizede dahada nasıl geliştiririz
Aslında Telekinezi diye Birşey Yok Herşey Senin Konsantrasyonuna bağlı olarak biliyorum Eğer Doğru Ve iyi Konsantrasyon Olduysan herşeyi yapa bilirsin sadece Beynine Neyi Yapmasının Gerektiğini söylüyorsun ve oluyor Bukadar basit. Kapak taktiğini Denemeni Öneririm
Kapak Taktiği Şöyle oluyor.
Bir Pet şişesinin kapağını sök ve Altında bak kapağın Orada Bir Tümseklik var tam ortada oraya günde 5-10 Dakika Konsantre ol Günde 5 Kere Denersen Yararına ve yavaş yavaş beynin hamlık döneminden çıkıcaktır. Ayrıca Psi Wheel'de Takılma Daha Değişik şeyler dene Örn; Kaşık Bükme.