Psi Wheel'i artık iyi yapamıyorum.
-
Psi Wheel'i artık iyi yapamıyorum.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PCa7JIL98a0[/youtube]
Bu Videoda yaptığım gibi Artık beceremiyorum yapmayın. 2 Gündür Üzerinde duruyorum bu video ilk yapışımdı. Şimdi yaptıklarımda ise 2 3 tur anca döndürüyorum lütfen yardım edin Sadece Psi Wheel yaptım. Başka teknikleri denedim ama neden oldu anlıyamıyorum :(
Bu Videoda yaptığım gibi Artık beceremiyorum yapmayın. 2 Gündür Üzerinde duruyorum bu video ilk yapışımdı. Şimdi yaptıklarımda ise 2 3 tur anca döndürüyorum lütfen yardım edin Sadece Psi Wheel yaptım. Başka teknikleri denedim ama neden oldu anlıyamıyorum :(
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Re: Psi Wheel'i artık iyi yapamıyorum.
Sen çalışmaya devam et yaparsın.
- options
böyle dersen yapamazsın işte,
daha iyisini yaparım,daha önce yaptım şimdi niye yapamayayım vb. sözlerle kendine olan güvenini arttırmalısın.
daha iyisini yaparım,daha önce yaptım şimdi niye yapamayayım vb. sözlerle kendine olan güvenini arttırmalısın.
Biraz ara verelim.
-
ben hiç çeviremiyorum ya yardm edermisiniz ne yapmam lazım
birazz tehlikeli bir yöntem
meditsyon yaparken enerjinin masayı bile iteceği telkinlerini ver üzerine ağırlık çöker biraz sonra gider.sonra dene olmassa vucudunun masmavi chi enerjisiyle dolduğunu düşün
meditsyon yaparken enerjinin masayı bile iteceği telkinlerini ver üzerine ağırlık çöker biraz sonra gider.sonra dene olmassa vucudunun masmavi chi enerjisiyle dolduğunu düşün
-
Artık Kendimi baya Geliştirdim sanırım. Artık Ellerimi yanına koymadan Sadece Uzaktan Nefes Bile almadan duran Aliminyum Folyoyu İstediğim yönde ve istediğim hızda çeviriyorum :)
- options
https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... t2940.htmlumutku96 yazdı:ben hiç çeviremiyorum ya yardm edermisiniz ne yapmam lazım
bunu dene
Biraz ara verelim.
-