Psi Wheel Hakkında Aklımda Takılan Sorular.
-
Psi Wheel Hakkında Aklımda Takılan Sorular.
FaceBook'da Korzay Koçak'a Yolladığım Bir Mesaj.
Üstad. ben Telekinezi.Org'dan Flip Psi Wheel'de yavaş Yavaş ilerliyorum. Aliminyum Folyo'yu düzgün birşekilde Kesip yapmaya başladım. 2 Elimi Yanlarına Koyduğumda başka taraflara baksamda Başka birşeylede ilgilensem arkadaşlarımla Muhabbetde etsem dönüyor
Bu sefer Biraz daha ilerliyim dedim Psi Wheel'i benden 60 Cm uzaklaştırdım Sağ Elimi Kaldırıp Sanki Bedenimi bir parçasıymış gibi Komut vermeye başladım Kağıda Eğer İşaret ve Baş Parmağımı Birleştirirsem Psi Wheel Duruyor İşaret parmağımı sağa çevirince Sağa Dönüyor Sola çevirince sola dönüyor fakat Şöyle bir durum var yarım Tur anca Döndüre biliyorum ve Bilgisayarımın başına getiririm Canım Sıkılınca ve isteyince Psi Wheel Denerim Bilgisayar Oynarken şunu farkettim Bilgisayara dalınca Psi Wheel gene yarım Dur Dönüyor Bir Sağa Bir Sola Şeklinde Eğer Bunu ben yapıyorsam Doğru Yoldamı ilerliyorum Hayır Ben yapmıyorsam Bırakmalımıyım ? Psi Wheel'i İstediğim zaman Durduruyorum ve İmaje Ettiğim Zaman Hareket ettiriyorum. Forumda Videomuda Paylaşmıştım İlk denememde Başarmıştım Psi Wheel'i Sonra Gün 2 Geçtikten Sonra Kağıda Odaklanmaya başladım yavaş yavaş Ama nezaman Odaklansam Duruyor. Sağa Dönerken Sola Döndürmek istiyorum Duruyor ve Solamı Dönsem Sağamı Dönsem Karar veremiyor ve hafif hafif Titremeye başlıyor.
Sizce Ben Doğru Olanı yapıyorumda kağıt beni Kabullenmiyormu ?
Üstad. ben Telekinezi.Org'dan Flip Psi Wheel'de yavaş Yavaş ilerliyorum. Aliminyum Folyo'yu düzgün birşekilde Kesip yapmaya başladım. 2 Elimi Yanlarına Koyduğumda başka taraflara baksamda Başka birşeylede ilgilensem arkadaşlarımla Muhabbetde etsem dönüyor
Bu sefer Biraz daha ilerliyim dedim Psi Wheel'i benden 60 Cm uzaklaştırdım Sağ Elimi Kaldırıp Sanki Bedenimi bir parçasıymış gibi Komut vermeye başladım Kağıda Eğer İşaret ve Baş Parmağımı Birleştirirsem Psi Wheel Duruyor İşaret parmağımı sağa çevirince Sağa Dönüyor Sola çevirince sola dönüyor fakat Şöyle bir durum var yarım Tur anca Döndüre biliyorum ve Bilgisayarımın başına getiririm Canım Sıkılınca ve isteyince Psi Wheel Denerim Bilgisayar Oynarken şunu farkettim Bilgisayara dalınca Psi Wheel gene yarım Dur Dönüyor Bir Sağa Bir Sola Şeklinde Eğer Bunu ben yapıyorsam Doğru Yoldamı ilerliyorum Hayır Ben yapmıyorsam Bırakmalımıyım ? Psi Wheel'i İstediğim zaman Durduruyorum ve İmaje Ettiğim Zaman Hareket ettiriyorum. Forumda Videomuda Paylaşmıştım İlk denememde Başarmıştım Psi Wheel'i Sonra Gün 2 Geçtikten Sonra Kağıda Odaklanmaya başladım yavaş yavaş Ama nezaman Odaklansam Duruyor. Sağa Dönerken Sola Döndürmek istiyorum Duruyor ve Solamı Dönsem Sağamı Dönsem Karar veremiyor ve hafif hafif Titremeye başlıyor.
Sizce Ben Doğru Olanı yapıyorumda kağıt beni Kabullenmiyormu ?
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi Wheel Hakkında Aklımda Takılan Sorular.
aynı ben :( çokta istiyorum o kadar istiyorum ki anlatamam .
- options
şimdi öncelikle şöyle açıklayayım,
uzaktan yapmakla ellerinizi yanına koyup yapmak arasında fark vardır.ellerinizden gerçekten çok enerji çıkar bu enerji sayesinde psi wheel de döner.hemen uzaktan kontrol etmeyi denemeyin bence.
odaklanınca duruyor demişsin,
odaklanınca kendini kasıyor olabilirsin mesela bilgisayar başındayken,muhabbet ederken kendinin ne kadar rahat olduğunu bi düşünsene...
heralde döndürmek istediğin zaman kendini kasıyorsundur.gevşemeye çalışmasılın.
uzaktan yapmakla ellerinizi yanına koyup yapmak arasında fark vardır.ellerinizden gerçekten çok enerji çıkar bu enerji sayesinde psi wheel de döner.hemen uzaktan kontrol etmeyi denemeyin bence.
odaklanınca duruyor demişsin,
odaklanınca kendini kasıyor olabilirsin mesela bilgisayar başındayken,muhabbet ederken kendinin ne kadar rahat olduğunu bi düşünsene...
heralde döndürmek istediğin zaman kendini kasıyorsundur.gevşemeye çalışmasılın.
Biraz ara verelim.
-
Yavaş Yavaş Sorunlarım Çözülüyor. ve Bu sizin sayenizde oldu :) Teşekkürler.
- options
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Titriyorsa üflüyorsun demektir. Hava geliyordur mutlaka.
- options
her titrediğinde hava gelmiştir diye bir şey yok.
Biraz ara verelim.
-
arkadaşlar ben anasayfaya yazı yazmayı bilimyom noolur bi yardımm :((
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
titRemekten kastın nedir kardeş.. mesela benim bsi wheel hep öyle oluyoru 2 metre ötedende ellerimi yanına koyduğumdanda ve fazla odaklandığımdada düşüyor psi wheel ama nefesimle yapmıyorum yara rüzgar gelmiyor eminim..Yanı her titremede rüzgar gelmiyor emin olabilirsin..Artık ben nerdeyse çeviremiyorum psi wheel yani çeviremiyorum derken kağıt düşüyor.. ßende bunun fazla odaklandığımdan olduğuna eminim :)alperen6767 yazdı:Titriyorsa üflüyorsun demektir. Hava geliyordur mutlaka.
Kontürolsüz güç, güç deyildir..!
-
Sen Kapalı Bir Ortamda 3 Dakika 20 Saniye Nefes Tutmak nedir bilirmisin ? :) Emin ol Hava Gelmiyor. Çünkü Bugün Kavanozun içinde Denedim sadece 2-3 cm Hareket ettire bildim ve 6 Gündür Bu iş İle ilgileniyorum :)alperen6767 yazdı:Titriyorsa üflüyorsun demektir. Hava geliyordur mutlaka.
-