tavsiye verin

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
assassins67

tavsiye verin

Okunmamış mesaj gönderen assassins67 »

bugün astrali deniyecem bundan önce 10 -20 kez denedim ve başarısız oldum bu gün bazı arkadaşlarla toplanıcaz gitmem lazım.Bir sürü yerde çırıl çıplak olun yazıyor.Ailem sebebiyle en fazla üstümüçıkarabilirim ve altımda kıyafet ve örtü olur böyle bir durumda en hızlı nasıl astrale çıkabilirim.(astral mp 3 ünü dinleyem bunu dinleyin derseniz.)ben saat 23 te yapamadım saat 1 de yapabilirmiyim günde 1 kez oluyor diyorlar

Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Re: tavsiye verin

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

illa çıplak olcaksın diye bir kural yok ben ilk astralimde bile pijamam vardı ve üstüme battaniye örtülüydü. ayaklarım ve göğsümün üstü açıktı tabiki çünkü rahatsız oldum ellerim vücudumun yanında battaniyenin içinde ama battaniyeye temas etmiyordu. müzikle hiç denemedim o konuda bişey diyemem. ama kendini çok iyi bir şekilde gevşetebilirsen çıkabilirsin.. ;)
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.