YardıM.!!!!
-
YardıM.!!!!
ArkadaşLar Ben psi-Whelii İstediğim zaman Hareket ettirebiliyorum Ama hanqi yöne Ve Hanqi Hızda döneceğini Ayarlıyamıyorum ne yapmalıyım.. psi-whelli Yaparken ayrıca Parmak uçlarım karıncalanıyor Bu eNerjimi yoksa Başka bişymi ???
Damlayan Su Taşı Deler.Taşı delen Suyun Gücü Değil, Damlaların Sürekliliğidir..!
EminSengel..
EminSengel..
Re: YardıM.!!!!
enerji akımından karıncalanabilir sen o şekilde yapmaya devam et bir süre sonra ayarlayabilirsin ayrıca ayarlayabileceğine inanmalısın
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
daha erken ben psi wheeli 1 yılda döndürdüm yönlerdirmeyi de geç :D VE O ENERJİDİR
pixies forever <3<3
- options
- levitasyon_kralı
arkadaşım bu yönlendirmeyi telekinezi yapmadan önce zihninde canlandır 3 dk yeter canlandırdıktan sonra telekinezi yap (ÖnEmLi OlAn ENERJİYİ HİSSETMEKTİR) her telekinezi yapacağında ilk zihninde canlandır ondan sonra yap...
Namazda RuHuN,kalbin ve aklın büyük bir rahatı vardır.hem cisme de o kadar ağır bir iş değildir.Ey insanoğlu al abdestini kıl namazını yarına senedin yok...
-
hızını ayarlama sacma olmus .) yani 2km hızla git fln diye bişey yok :D
- 1900frkn
Parmaklarından çıkan şey enerjidir.Ve psi wheel e yön vermeyi de zamanla öğreneceğini düşünüyorum.
Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,Ağaçtayken Oda Yüksekten Bakardı Toprağa..
Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
-