Keşke telekinezi öğrenilebilse okulu bırakırım :(((

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Keşke telekinezi öğrenilebilse okulu bırakırım :(((

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Şöyleki TELEKİNEZİYİ YAPAMIYORUM

ŞÖYLEKİ ŞU LAFI ÇOK SÖYLÜYOSUNUZ = BAŞARMAK İÇİN ÖNCE İNANIP SONRA DENE AMA BEN BİRŞEYE GÖRMEDEN İNANANAMAMKİ :(

ŞÖYLEKİ BEN O KADAR TELEKİNETİK GÜÇLER İLE BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM Kİ AKLINIZ HAYALINIZ DURUR YANİ O KADAR İSTİYORUM

FAKAT GEL GELELİM HER DEMEMEMDE NE KADAR İMAJE ETSEM NE KADAR TELKİN DİNLESEM NE KADAR UYGUN ŞARTLARDA ÇALISSSAN YENİDENE BİR ŞEYİ HAREKETT ETT - Tİİİ - REEE -Mİİ --YOOOOO-RUMM :(

PSİ WHELL ZATEN HERKEZ YAPIYO SIKILDIM ARTIK KADEME ATLAYAMIYORUM ÇOOOOOK İSTİYORUM AMA OLMUYOR :(

KEŞKE İLACI YADA ŞURUBU OLSAYMIS :((

NASILDİYİM HANİ VERCEĞİNİZ HİÇ BİR ÖRNEK OLAMAZ ÇÜNKÜ DENEMEDİĞİM YAPMADIĞIM TEKNİK KALMADI KENNDİ YAPTIKLARMDA DAHİL OLMUYOR

VE BUNA BİR ÇÖZÜM DİYEMİCCEMM GALİBA :( ÇÜNKÜ EĞER BÖYLE DERSEM DİYECEĞİNİZ ŞEY

ŞU 3 ŞEY OLCAK

SABIR
İNANÇ
KİŞİSEL GÜVEN

:(

telekom

Re: Keşke telekinezi öğrenilebilse okulu bırakırım :(((

Okunmamış mesaj gönderen telekom »

bırakma ferdi abiyle konuş azerbaycanda okulu var
dikonima

Okunmamış mesaj gönderen dikonima »

bennce sendeki sorun çok aceleci davranman bu başına gelenlerde gayet normal bana kalırsa bende istiyorum bazı şeyleri yapmak ama olmadığı zaman yılmıyorum senin gibi:) kendine yüzdeyüz güven evet belki ben bişeyler yapamamış olmayabilirim kağıdı bende döndürüyorum ama hiçbirzaman kağıdı döndürdükten sonra bunu yapamıyorum diğe üzülmiyeceğim senin yada benim yaptıklarımı yapamayan çok kişi var birde bunları düşün kendini herkesmiş gibimi sanıyosun diğer insanlar kendilerini ayrı tutar diğer insanlardan meselakibir değil asla ama sen bazı engelleri aşmışbir insansın meditasyonu öneriyorum unutma inanmak başarmanın yarısıdır sadece kendine güven ben sana yapacağın uygulayacağın şeye güvenme çünkü onu sen yönetiyosun unutma ona başka bir açıdan bak uygulayacağın eşyaya iltifat et ama her zaman kandi yerini bil valla bende ne dedim anlamadım ama genede bişeyler verebildiysen ne mutlu bana
"insan doğru bildikler değil doğru zannettikleri başına iş açar"
T.KStyle

Okunmamış mesaj gönderen T.KStyle »

bence sorun şu ; senin aklında hep telekinezi bulunması sen bi süre bırak T.K yı unutmaya calıs çünkü sen cok fazla kafana takıyorsun her insanın yapamayacağı bişey gibi düşünüyorsun bunu özel bi yetenek gibi düşünüyorsun . bunlar yanlıs bu kadar kafana takmamalısın
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

inanmana fln gerek yok hepsi palavra. bak bu doğal bi yetenek yani ermiş gibi davranıp elde edeceğin ilahi bi güç değil herkesde var . çalışırsın olur... çalıştın olmadımı ? daha fazla çalış daha fazla ve daha fazla :D eninde sonunda olucak !!!
pixies forever <3<3

Misafir-Telekinetik

Okunmamış mesaj gönderen Misafir-Telekinetik »

çoğu kişide var bence bu sorun bak ne güzel soruların yanıtlarını biliyorsun , bilinç altına yerleşmiş artık doğru diyorlar ara ver bencede
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

bencede
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
Kullanıcı avatarı
muhammet
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen muhammet »

bak. ben telekineziye yeni başladımda aynı senin gibi sadece psi well yapabiliyodum baska hiç bisey yapamıyordum hatta bi ara bırakma noktasına kadar geldim ama sonra aldım elime bir kasık ya hep ya hiç dedim bi yaptım kasık L seklini aldı...

bi söz vardı''ya hep ya hiç diyenler başarıya daha yakındır''gibi bişeydi.

:)
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif

Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Belkide yeteneğin o yönde değildir?Zorlamak yerine yeteneğini bulmaya çalışsan?
Sınanıyorsunuz...