Biseyler oldu ama??? Bakin bi lütfenn!

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Biseyler oldu ama??? Bakin bi lütfenn!

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Az önce yani saat 2:30 gibi uykum geldigi icin yatmistim.. Panjurlari indirdim ve müzik actim.. Kulaklikla son ses ama kulagimda degil sol kulagimin yanindaydilar.. Lusid rüya yapmaya cok merak saldim su siralar. Neyse iste aslinda biraz yatiyim uyumadan kalkiyim Namazimi kilar uyurum demistim. Ne olur olmaz diye de alarm kurdum. Uyuya kalmisim. Rüyamda: cok büyük binalar yapilmis bi yeri yukardan biseyin üstünde oturup izliyorum. Ama sürekli düsme korkusuyla.. Annem le kardesim diyorlar ki : düssende bisey olmaz cunki sadece animasyon... Ama cok gercekci. Ve düserkende düsme hisse veriyor. Birakiyorum kendimi asagiya.. Ve acaip bi his var. Diyorum ki bak parasütle atlarkende böyle olur iste alistirma olsun. Neyse tam yere düsecekken rüya oldugunu farkediyorum ve ucuyorum.. Bi odaya giriyorum. tv acik cizgi film var.. Seslerini duyuyorum yani.. Neyse ordan acaip bi cekilme oluyo.. Yani simdi bedenimdeyim ama bedenime bisey giriyor.. Rüya bitmis ve ben geri giriyorum bedenime. Ama bedenimden görüyorum bunu. oda karanlik. panjurlari kapamistim. Herneyse o sirada tam bedenimden cikiyorum girmeden astral yapiyorum güya.. Cikiyorum bedenimden ama hic bisey yok. Tamamen karanlik. Odanin karanligi degil. Neyse iste tekrar cekiliyorum ve kulagimda bi sesler duyuyorum sol kulagimda. Hic bisey duymuyorum 1-2 saniye ve tekrar o cizgifilm sesleri. Diyorum yine cikiyoruz. Ciktigimi hissediyorum. Korkuyorum.. Biseyler görmekten.. yataktan kalkmadan, dogrulmadan Nas suresini okudum.. Dogruldum ve bi kac adim attim.. daha fazl gidemedim. Etrafi görüyorum. Odam iste.. Neyse adim atamiyordum cünki astrala ilk cikis oldugu icin kordon tutuyormus.. O zorlamayla geri giriyorum bedenime ve gözlerimi aciyorum.. Saate bakiyorum 15:14 gibi iyi Namazim gecmemis diyorum ve wcye giriyorum aynada kendimi goruyorum.. Abdest almadan, annemler nerde diye annemlerin odasina giricem. Ordalar mi diye. Yine kulagim tikaniyor o sesler..Cooook ama coook az ve dolu bi sekilde duyuyorum.. Odaya resmen kendimi atiyorum ve Anneeee diye bagiriyorum.. Ve bedenimde hissediyorum kendimi. Yine o karanlik.. Ve gözlerimi aciyorum.. Saate bakiyorum : 15:14 Bu sefer gercek uyanmisim. Ama uyandigimda rüyada saniyordum kendimi.. Ne oldu bilmiyorum.. Yardim ederseniz sevinirim ??????

Kullanıcı avatarı
options

Re: Biseyler oldu ama??? Bakin bi lütfenn!

Okunmamış mesaj gönderen options »

çok ilginç. bilen biri varsa bizde öğrenelim işin aslını :D
Biraz ara verelim.
Kullanıcı avatarı
merhamet62

Okunmamış mesaj gönderen merhamet62 »

benim taktik :) kendinizi çok garip asırı tehlikeli şeylerin lmayacağına inanın uyurken rüyanızda hisdetmeniz gerekiyro ruya olduğunu bu biraz bilinç altıyla alakalı sonra ruya oldugunu farkedince hayl kurar gib idüşünüyorsun ve oluyor bazen çok gerçekci oluyor mesla ben sınıf hoıcamı öretmenler odasına atıp bir güzel :) vala süperdi..
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Hadi zevkli olsa neyse diycemde :D Ben rüya olduguna sükrettim desem yeridir.. Tirstim resmen :D Uyaniyom uyaniyom haalaa ruyadayim :D
ierar
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir

Okunmamış mesaj gönderen ierar »

Yalniz yazdı:Hadi zevkli olsa neyse diycemde :D Ben rüya olduguna sükrettim desem yeridir.. Tirstim resmen :D Uyaniyom uyaniyom haalaa ruyadayim :D
ahhahaha :) :) :) çok güldüm ya .d
Kontürolsüz güç, güç deyildir..!

Kullanıcı avatarı
hannibalking

Okunmamış mesaj gönderen hannibalking »

ilginç ben de yaşadım da okadar da değil :))
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

değişik merak ettim ne oldu acaba?
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"