Evrende Yanlızmıyız?

Telekinezi ve parapsikoloji alanında derlenmiş, yazılmış makaleler.
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kullanıcı avatarı
arekkesu
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Re: Evrende Yanlızmıyız?

Okunmamış mesaj gönderen arekkesu »

ufo die bisey olmaya bilir ama tüm bunlar ney o zaman bazıları da diyorkı bunlar cınlerin bize yaptıı bir oyun bazılarıda biz evrende yalnız deiliz bncde evrende yalnız deiliz yoksa bu gezegenler,galaksıler niye bu kadar cok kı bence evrende yalnız deilz tüm bunlar bosuna mı ama tabıkı ALLAHIN işine karısılmaz ama bnce evrende yalnuız deiliz
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz

Kullanıcı avatarı
coolugur
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Okunmamış mesaj gönderen coolugur »

Arkadaşlar görünen odur ki en son gönderilen kutsal kitabımız olan Kur'an-ı Kerim saflığı bozulmamış kitabımız bu konuya ters düşecek herhangi bi ayet içermemektedir. Eğer olsaydı soruma cevaben uzmanlar ona göre yorum yaparlardı. Tabiki bu konuda bilimin ışığındaki sağlam delillere de ihtiyaç vardır. UFO ve uzaylıların varlığı ile ilgili dünya çapında birsürü örnek vardır ama ben yine ülkemizden bir video daha vericem. Kumburgaz da çekilmiş bir video yine site bekçisi bir abimiz çekmiştir videoyu. Bu sefer daha net. İşte o video ve bilimsel açıklamalarıyla beraber..:

WORLD EXCLUSIVE!! İYİCE YAKLAŞIYORLAR... ARTIK KENDİLERİNİ DE GÖSTERMEYE BAŞLADILAR!... DÜNYADIŞI VARLIKLARIN UZAY GEMİLERİNDEKİ GÖRÜNTÜLERİ İSTANBUL’DA FİLME ALINDI! DÜNYADIŞI VARLIKLARIN GÖRÜNTÜLENDİĞİ, TÜM DÜNYAYI ŞOKE EDECEK, DÜNYA’DA BUGÜNE KADAR KAYDEDİLMİŞ EN ÖNEMLİ U F O GÖRÜNTÜLERİ İSTANBUL’DA VİDEOYA ALINDI...

Tüm Dünya’da büyük yankı uyandıracak ve Dünya UFO literatürüne “En Önemli UFO Görüntüleri” olarak geçecek olan ve Uzaylıların UFO’larla gezegenimizi ziyaret ettiklerini inkar edilemeyecek şekilde gözler önüne serecek bu “OLAĞANÜSTÜ” görüntüler, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından TÜM DÜNYANIN İZLEMESİ İÇİN YAYINLANMAYA BAŞLANDI ! Görüntüler için:

KUMBURGAZ UFO's ARE BACK - 2009 / İstanbul Kumburgaz 2009 UFO Kaydı İstanbul Kumburgaz’da 2007 ve 2008 yazında olduğu gibi, bu defa da 13- 15 ve 17 Mayıs 2009’da, olağanüstü UFO görüntüleri filme alınmıştır. Kumburgaz Yenikent sitesi sakinleri tarafından da gözlemlenen ve şahit olunan, site bekçisi Yalçın Yalman tarafından filme alınan bu cisimler şimdiye kadar Dünya’da çekilmiş ‘en yakın ve en önemli görüntüler’ olma özelliğini taşımaktadır. Tüm Dünya’da büyük yankı uyandıran ve Dünya UFO literatürüne “en önemli UFO görüntüleri” olarak geçen Kumburgaz UFO görüntülerine yeni bir boyut kazandıran ve uzaylıların UFO’larla gezegenimizi ziyaret ettiklerini ‘inkar edilemeyecek’ şekilde gözler önüne seren bu “OLAĞANÜSTÜ” görüntülerde de, UFO’ların fiziksel formları ve metalik yüzeyleri ve maddesel yapıları çok net bir biçimde görülmektedir. Aynı zamanda, bu görüntülerin bazılarında UFO’ların içinde bulunan varlıkların silüetleri de belirgin bir biçimde görülmektedir.

Kurumumuz, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’mizin Bilim Kurulu yetkililerince çok detaylı inceleme ve analizlerden geçen bu görüntülerin hiçbir şekilde montaj, maket, kurgu, video efekti veya animasyon olmadığı ve görüntülerdeki ışıklı cisimlerin fiziksel yapıya sahip, maddesel formları olan ve inanılmaz teknolojiler sergileyen cisimler olduğu sonucuna varılmıştır.

Bu cisimlerin, kesinlikle uçak, helikopter, uydu, metereoloji balonu, çin feneri, ateş topu, meteor, venüs, mars, atmosferik fenomen...vb kategorilerine girmediği ve “UFO” oldukları kesinlik kazanmıştır. Görüntüler ayrıca, tanınmış animasyon ve özel efekt yapım şirketi ÖZEL FX şirketinin sahipleri Tarkan Özel ve Cem Özel tarafından da özel olarak incelenerek, görüntülerdeki cisimlerin kesinlikle video özel efekti, animasyon ya da kurgu olmadığı sonucuna varılmıştır... Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta, dünyadışı yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarla vatandaşlarımız tarafından filme alınmaktadır.

Kurumumuza 2009 yılının ilk 5 ayında yapılan UFO ihbar sayısı toplam 337 olup, bu ihbarlardan 74 tanesi belgelenmiştir. 74 belgeli ihbardan 16 tanesi video, 58 tanesi digital fotoğraftır. Kurumumuz tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda kaydedilen 16 video’dan 5 tanesi ile, 58 fotoğraftan 9 tanesinin “UFO” olduğu tespit edilmiştir. Diğerlerinin ise; yanılsama, leke, kuş, venüs, ışık yansıması gibi doğal fenomenler olduğu belirlenmiştir… İhbarların yapıldığı bölgeler; İstanbul ve çevresi, Antalya, Alanya, Ordu, Samsun, Denizli, İzmir ve çevresi, Aksaray, Afyon, Kayseri, Sivas, Konya, Lüleburgaz, Edirne, Bilecik- Bozyüğük, Çanakkale, Safranbolu, Adıyaman, Kıbrıs, İzmit, Abant-Bolu, Ankara ve Uşak’tır.. Meksika, Brezilya, İngiltere, Fransa ve Danimarka hükümetlerinden sonra şimdi de, 2 ay önce İsveç hükümeti 25 yıldır gizledikleri 1500 UFO dosyasını halkın bilgisine açtı. Ardından 14 Nisan 2009 da Washington Ulusal Basın Klübü’nde, Ay’da yürüyen 6. astronot olan, Apollo 14 Astronotu Dr. Edgar Mitchell NASA’nın UFO’lar konusunda 60 yıldır yalan söylediğini ve Astronotlarında uzay uçuşlarında birçok defa UFO’larla karşılaştıklarını özel basın toplantısıyla tüm medyaya açıkladı... Bu saygın insanın açıklamaları başta Washington Post olmak üzere FOX News, CNN, BBC gibi dünyanın önde gelen medya kuruluşlarında geniş yer bulmuştur.. Ufoloji konusunda artık dünyanın en önemli üniversitelerinde araştırma birimleri kurulmakta ayrıca üst düzey askeri ve sivil yetkililer, astronotlar, senatörler, bilimadamları, askeri kuvvet komutanları, albaylar, generaller, savaş uçağı pilotları, radar operatörleri, CIA ve FBI gibi gizli servis üst düzey yetkilileri, savunma bakanlığı yetkilileri UFO’larla ilgili ele geçen kanıtları ve belgeleri halkın bilgisine sunarak artık açıkça itiraflarda bulunmaktadırlar. “UFO Gerçeği” nin dünya hükümetleri tarafından açıklanmasının artık zamanı gelmiştir. İnsanlık için son derece büyük önem taşıyan ve gezegenimizin tarihindeki dönüm noktalarından birini başlatacak olan bu açıklama, dünya tarihinde görülmemiş bir zamanı başlatarak tüm dünya insanlığını bir araya getirerek, dünyalı kimliğine geçip, gezegenimizde yeni bir barış, birlik ve beraberlik bilinci doğuracağına ve tüm insanlığı galaksiler arası bir iletişim ve bilgi çağına taşıyacak dev bir süreci başlatacağına inanıyoruz..

Gezegenimizdeki ekolojik, ekonomik, sosyal, enerji, sağlık ve küresel ısınma sorunlarının ve değişimin giderek kronikleştiği bu zor dönemlerde, resmi makamlarımızın UFO gerçeğinin ifşaatı ile ilgili gerekli adımları ivedilikle atması zaruri hale gelmektedir. Kamuoyumuzun bilgisine sunulur...

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi
En son coolugur tarafından 23 Nis, 12:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir.

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Kullanıcı avatarı
muhammet
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen muhammet »

coolugur cok tesekkurler bayağı bilgi edindim.
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif

Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
Kullanıcı avatarı
coolugur

muhammet yazdı:coolugur cok tesekkurler bayağı bilgi edindim.
Amacım bilgilendirmekti zaten, bende teşekkür ederim ;)

Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

pixies forever <3<3

telekom

Okunmamış mesaj gönderen telekom »

Aksarayda gözlem yapraken bende görmüştüm.Aklıma takılan soru adamlar cam metal vs yi nasıl buluyor?(uzaydada var bunlar cahil değilim okadar)
Kullanıcı avatarı
coolugur

NASA'nın böyle bir projesi olabilir.Ben buna birşey demiyorum. Bu belgeselde uzaylılar veya ufolar asla var olamıyacağı mı anlatılmak isteniyor acaba?

Kullanıcı avatarı
levitasyon_kralı

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_kralı »

işte arkadaşlar ozinanın verdiği video gibi bunların hepsi kandırmaca tabii ki sizin görüşlerinize de saygım var ama böyle canlılar olsaydı onlarında peygamberleri olurdu ve Kuranda belirtirdi zaten kıyamet alametlerinde şöyle diyor ''İnsanlar sapkınlıklara inanacak '' yani bu uzaylı teorisini MÜSLÜMAN OLMAYAN kişiler tarafından öne sürüldü ve bir konu o kadar yıldız var evrende yalnız değiliz diyorsunuz değiliz zaten Kuranda diyor ruhani varlıklar var cinler var ''YANLIZ DEĞİLİZ AMA BİZİM GİBİ BEDENEN YOK ''
Namazda RuHuN,kalbin ve aklın büyük bir rahatı vardır.hem cisme de o kadar ağır bir iş değildir.Ey insanoğlu al abdestini kıl namazını yarına senedin yok...
Kullanıcı avatarı
coolugur

levitasyon_kralı yazdı:işte arkadaşlar ozinanın verdiği video gibi bunların hepsi kandırmaca tabii ki sizin görüşlerinize de saygım var ama böyle canlılar olsaydı onlarında peygamberleri olurdu ve Kuranda belirtirdi zaten kıyamet alametlerinde şöyle diyor ''İnsanlar sapkınlıklara inanacak '' yani bu uzaylı teorisini MÜSLÜMAN OLMAYAN kişiler tarafından öne sürüldü ve bir konu o kadar yıldız var evrende yalnız değiliz diyorsunuz değiliz zaten Kuranda diyor ruhani varlıklar var cinler var ''YANLIZ DEĞİLİZ AMA BİZİM GİBİ BEDENEN YOK ''

Böyle birşeyi dinimize dayandırarak asla söyleyemiyeceğini sende biliyorsun.Diyanetten gelen son mesajı incelersen daha net bir şekilde sordum. Dinen ters düşen hiçbirşey yoktur, ki bu da dünya dışı zeki yaşamın olamıyacağını göstermez. Yine olmaz desen de bilimsel kanıtları sundum.

Kullanıcı avatarı
levitasyon_kralı

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_kralı »

arkadaşım diyanet diyorsun tamam anladım KURAN da yazmıyor.risale-i nur okuyucularına sor aynen şu cevabı verecek o büyük zatın yazmış olduğu kitaptan ''evrende bizim gibi bedenen yoktur ruhaniler cinler vardır Kurandada açıkça bunu ifade eder neden cinler,insanlar,ruhaniler den bahsediyorda onlardan neden bahsetmiyor herşeyi açıkça veren Kuran neden bunlardan bahsetmiyor demekki yok hepsi amerikanın oyunları ben kendim imama sordum ''hep amerikanın oyunları'' dedi bir de dine dayandırma diyorsun.benim kanıtım kutsal kitaplardan senin kanıtın bir basit bir video yani benim kanıtım RİSALE-İ NURDUR
Namazda RuHuN,kalbin ve aklın büyük bir rahatı vardır.hem cisme de o kadar ağır bir iş değildir.Ey insanoğlu al abdestini kıl namazını yarına senedin yok...

“Genel Derleme Yazılar ve Makaleler” sayfasına dön