Şöyleki Girdiğim her ışık yanan ortamda ışıkların kapaanacak gibi olması ( titrekleşiyo sanki pa-pa-pa-pa-- pat edecek gibi :) yada kapalı bir ortamda esintiler olması beni rahatsız ediyor .
Telekinezide ilerledim ilerleyeli ( hani artık nasıl kullanıcağımı biliyorum ya ) inadına böyle aksilikler cikiyor :))
Napiim adminler yöneticiler :)) arkadaşlar söliyn :))
Rahat oturmak yada ellerimi rahatcana yıkamak istiyorum :(
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
Re: Rahat oturmak yada ellerimi rahatcana yıkamak istiyorum
Hadi canım abartıyosun bence :D kendini nasıl geliştirdiğini anlatırmısın kardeş ben kağıdı zor döndürüyorum daha ne yapmam lzm kendimi geliştirmem için..
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
hıımm o benim bir arkadaşımdada var
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- KhornE
"pa-pa-pa-pa pat" gerçekten harikasın sen ya :D
gün içerisinde böyle olayların olmasını istemiyorsan gücünü tüketmelisin bence, yani sabah uyanır uyanmaz bol bol tk yap ki gün boyu tk yorgunluğu üzerinde kalsın ve dışarıya boşuna enerji salınımı olmasın, yada şöyle bir şey aklıma geldi: bir çelikten duvar imajine et etrafında ve enerjinin oradan çıkmadığını düşün, sadece tk yapmak istediğin zamanlarda onun kaldırman gerektiği bil, bu işe yarayabilir belki, ilk söylediğim gücünün azalmasına değil bir kaç ay sonra 1 km çapındaki mahalledeki tüm ışıkları patlatmana sebep olabilir :D:D:D:D
gün içerisinde böyle olayların olmasını istemiyorsan gücünü tüketmelisin bence, yani sabah uyanır uyanmaz bol bol tk yap ki gün boyu tk yorgunluğu üzerinde kalsın ve dışarıya boşuna enerji salınımı olmasın, yada şöyle bir şey aklıma geldi: bir çelikten duvar imajine et etrafında ve enerjinin oradan çıkmadığını düşün, sadece tk yapmak istediğin zamanlarda onun kaldırman gerektiği bil, bu işe yarayabilir belki, ilk söylediğim gücünün azalmasına değil bir kaç ay sonra 1 km çapındaki mahalledeki tüm ışıkları patlatmana sebep olabilir :D:D:D:D
-
ben güzel bir kamera bulsam size göstericem ampulle nasıl oynadığımı felan ama ama kamera kötü olunca belli olmuyor :)
-