0 Düşünce moduna geçme :)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Biyokinezi001

0 Düşünce moduna geçme :)

Okunmamış mesaj gönderen Biyokinezi001 »

Şimdi size 0 düşünce moduna geçmeyi anlatıcam aslında cok basitt..

0 Duygu Durumuna Ulaşmak __ Aslında Çok Basit !!

0 duygu durumuna ulaşmak demek, hiç birşey düşünmemek ve ardından yapacağınız işe ( kastettiğim telekinezi,elektrokinezi,aerokinezi,pyrokinezi... gibi ) odaklanmaktır. Zor gibi görünsede aslında çok basittir. Nasıl kolaylaştırabileceğimi dün çalışmalarım sırasında buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. İşte tekniğim :
Şimdi ne yapmak istiyorsunuz? Örnek olarak en basitten başlayalım.Mesela Psi wheel mi çevirmek istiyorsunuz? Konsantre olmadan önce 0 duygu durumuna geçmek lazım değil mi? Aklınızda gerekli-gereksiz şeyler, o güne ait görüntüler, yada şarkı mı var.. Bir anda durdurmak tabiki zor fakat sakin olun yapamayacağım olmayacak diye telaşlanmayın.
Gözlerinizi kapatın. Sonra aklınızda olan şeyin bir iki dakika daha devam etmesine izin verin. Daha sonra karşınızdaki psi wheel e bakın.

Ne istiyorsunuz? Onu istediğiniz yöne çevirebilmeyi değil mi? O zaman aklınızdakileri durdurmanız gerekir. Kendi kendinize "ben psi wheel i çevirmek istiyorum ama bunun için önce aklımdaki düşüncelerin sona ermesi gerekiyor" gibi telkinlerde bulunun.
"Psi wheel i gerçekten çevirmek istiyorsam aklımdaki şarkının, güne ait akılda kalan resimlerin durması gerekiyor. Eğer durmazsa yapamıycağımı biliyorum deyin" ve bekleyin.
Eğer gerçekten telekinezi yapabilmeyi istiyorsanız,kısa süre sonra göreceksiniz ki 0 duygu durumuna geçmişsiniz.Çünkü telekinezi için sadece ona konsantre olmak gereklidir.Yeterince istediğinizde beyin durumun farkına varır ve sizinde konsantrenizle 0 duygu durumuna geçer.
Geçtikten sonra:
O andan itibaren artık başka birşeyle meşgul olmayın. Telefonumu kapatmayı unuttum kapatayım, ışıklar gözümü rahatsız eder mi gibi şeyler düşünmeyin.Farkında bile olmayın.
Herşeyi önceden ayarlamış olun ve 0 duygu durumuna kendinizi ve beyninizi meşgul edebilecek birşey bırakmayın... Hemen işinize odaklanın.Kimsenin sizi rahatsız edemeyeceğinden de emin olun. Acaba kaç dakka oldu dönmesi lazım değil miydi diye de düşünmeyin. Sadece işinize konsantre olun. Unutmayın, başarınızın sırrı her ne konuda olursa olsun (telekinezi,pyrokinezi,aerokinezi,hydrokinezi...) 0 duygu durumundan geçiyor. Bu yüzden önce bu aşamayı tamamlamalısınız.
Hepinize Başarılar...

Kullanıcı avatarı
KhornE

Re: 0 Düşünce moduna geçme :)

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

bu 0 duygu olayı bana çok zor geliyo, aşırı zorluklarla 0 düşünce yapabiliyorum, bana göre en kısa yol, bir gün boyunca uyumak ve hiç bir şey yapmamak(tv,bilgisayar, dışarı çıkmamk) ondan sonra düşünecek bir şey kalmadığı için 0 düşünce durumuna rahat rahat geçebilirsiniz, fakat bu 0 dugumu yoksa ebleh ebleh kalmakmı siz karar verin :)
anlatım için saol
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

ilk cümlene katılmıyorum . Çünkü hiçbir insanın düşünmemesi neredeyse imkansız !
nihannazbilgin

Okunmamış mesaj gönderen nihannazbilgin »

Ya ben biyokinezi yapmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz?
Gün gelicek benimde Adriana Lima gibi gözlerim olacak :D
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

biyokinezinin bu konuyla ne alakası var
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"

Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

onlymerthy yazdı:ilk cümlene katılmıyorum . Çünkü hiçbir insanın düşünmemesi neredeyse imkansız !
zaten asil konu hicbirsey dusnmemek degil asil yapacagin isin dusncesiyle ,beynindeki siradn dsunclerin yer degistrmesidir...
Kullanıcı avatarı
STK
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen STK »

kaplangoz yazdı:
onlymerthy yazdı:ilk cümlene katılmıyorum . Çünkü hiçbir insanın düşünmemesi neredeyse imkansız !
zaten asil konu hicbirsey dusnmemek degil asil yapacagin isin dusncesiyle ,beynindeki siradn dsunclerin yer degistrmesidir...
arkadaşıma katılıyorum asıl konu gereksiz düşüncelerden kurtulmak ne kadar az şey düşünüp odaklanırsan o kadar iyi.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Aynen arkadaşın dediği gibi.Hİçbişey düşünmemeye çalışmak bile bir düşünceye sebep olur.O yüzden hiçbişey düşünmemekten kasıt uğraştığın işe odaklanmak ve o işte yapmak istediğin şeyden başka hiçbişey düşünmemektir.Yoksa insan hiçbişey düşünememesi o insanın bitkisel hayata giriş biletidir.Yani demnek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
WuLKaS
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen WuLKaS »

KhornE yazdı:bu 0 duygu olayı bana çok zor geliyo, aşırı zorluklarla 0 düşünce yapabiliyorum, bana göre en kısa yol, bir gün boyunca uyumak ve hiç bir şey yapmamak(tv,bilgisayar, dışarı çıkmamk) ondan sonra düşünecek bir şey kalmadığı için 0 düşünce durumuna rahat rahat geçebilirsiniz, fakat bu 0 dugumu yoksa ebleh ebleh kalmakmı siz karar verin :)
anlatım için saol
@KhornE ye katılıyorum bilgisayar televizyon telefon v.s gibi şeyler çok fazla dikkat dağıtıyor.
Dikkat dağıtıcılardan uzak durursak eğer 0 düşünce modunda olamasakda dikkat dağılmasını minimum seviyeye getirmek memkündür diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
STK
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen STK »

UsTr yazdı:Aynen arkadaşın dediği gibi.Hİçbişey düşünmemeye çalışmak bile bir düşünceye sebep olur.O yüzden hiçbişey düşünmemekten kasıt uğraştığın işe odaklanmak ve o işte yapmak istediğin şeyden başka hiçbişey düşünmemektir.Yoksa insan hiçbişey düşünememesi o insanın bitkisel hayata giriş biletidir.Yani demnek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
büyük ihtimalle anlamışızdır:D