arkadaşım gayb ile karıştırmıyorum ben der ki :cinler bile geleceği bilemez burada zaten bi şey dedin mi hemen o yok şu yok ya ben yalandan mı söylüyorum yani gidin araştrın gelecek diyor fal bakıyorlar geleceği görüyorlar Allahtan başka kimse geleceği bilemez diyorcehalet yazdı:Gelecek denmiyor gayb deniyor.İkisini karıştırmayın.Gayb'ı Allah'tan başka kimse bilemez.Allah bildirmedikçe tabi.levitasyon_ustası yazdı:arkadaşım sizi biraz kandırmışlar çünkü hadi çoğu doğru diyelim peki onun geçmişini geleceğini bilebiliyormuş yok yaa inanmayın arkadaşlar herşeye KURANI KERİMDE şu yazar ''GELECEĞİ ALLAHTAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ'' herşeye inanmayın geleceği kimse bilemez
Düşünce okuyan çocuk(yuh artık)
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Düşünce okuyan çocuk(yuh artık)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
-
Bu kadar bağnaz yaklaşımlı arkadaşlarla çok tartıştım daha fazla tartışmayacağım.Ne diyeyim.Tamam haklısınız.Yaşadıklarımız da gördüklerimiz de bildiklerimizde yalan bir siz doğrusunuz...levitasyon_ustası yazdı:arkadaşım gayb ile karıştırmıyorum ben der ki :cinler bile geleceği bilemez burada zaten bi şey dedin mi hemen o yok şu yok ya ben yalandan mı söylüyorum yani gidin araştrın gelecek diyor fal bakıyorlar geleceği görüyorlar Allahtan başka kimse geleceği bilemez diyorcehalet yazdı:Gelecek denmiyor gayb deniyor.İkisini karıştırmayın.Gayb'ı Allah'tan başka kimse bilemez.Allah bildirmedikçe tabi.levitasyon_ustası yazdı:arkadaşım sizi biraz kandırmışlar çünkü hadi çoğu doğru diyelim peki onun geçmişini geleceğini bilebiliyormuş yok yaa inanmayın arkadaşlar herşeye KURANI KERİMDE şu yazar ''GELECEĞİ ALLAHTAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ'' herşeye inanmayın geleceği kimse bilemez
Sınanıyorsunuz...
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
ya bi susun arstırın gelin
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
-