Elektrokineziden anlayan Baksın Lütfen.
Moderatör: Sai
-
Elektrokineziden anlayan Baksın Lütfen.
İyi günler arkadaşlar beni hatırlarsınız 1-2 ay once uye olmustum astral. pis ball. whel pipet balon falan birsürü yöntem denedim hiç birinden sonuç değil en küçük bi kıvılcım bile alamadım (whe lhariç tek yönde dibine girmeden çeviriyorum) sonra biraz araştırma yaptım bikaç şey arasında elektrokinezi gördüm bikaç deneme yaptım ilk denemelerim her zmaanki gibi sabırla beklesemde sonuç alamadım ama aynı gün yatmadan önce sakinleştiğim ve odaklandığım an küçük bi işaret aldım elektriği sağ elimden sol elime iletebiliyodum ilk başta sağ elim hafif titrerdi simdi oyle bir sorun yok konsantrasyonum yeterince kuvvetliyse sol elimin hafifçe uyuştuğunu bazen de iğnelendiğini hissediyorum bu yöntemleri iyi bilen elektrokinezi hakkında bana yöntem ve kendimi geliştitmem konusunda bana yardım olabilecek kişiler lütfen konu altına e mailini bıraksınlar (ben e mail bırakıcam lütfen sizde ekleyin msn e yada skype ye)
Msn: s.p.1995@windowslive.com skype: Serhan Parlak (otobus resmi var)
Yardımlarınızıı bekliyorum Teşekkürler.............. Hayırlı Akşamlar...
Msn: s.p.1995@windowslive.com skype: Serhan Parlak (otobus resmi var)
Yardımlarınızıı bekliyorum Teşekkürler.............. Hayırlı Akşamlar...
Re: Elektrokineziden anlayan Baksın Lütfen.
Elektrokineziyi bende yapıyorum konuyla ilgili çevirilerim bitince teknikleri paylaşıcam.
- muhammet
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
Amaterasu yazdı:Elektrokineziyi bende yapıyorum konuyla ilgili çevirilerim bitince teknikleri paylaşıcam.
bende ilgileniyorum ve çevirilerini bekliyorum acaba ne zaman çevirebilirsin en iyi?.
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
-
Elektrokineziyle ilgilenen elbetteki vardır konumu okuduğunuz için Teşekkürler.Ayrıca msn e de ekleyebilirseniz memnun olurum
s.p.1995@windowslive.com bildiğiniz gibi skypemde var serhan parlak teşekkürler.
s.p.1995@windowslive.com bildiğiniz gibi skypemde var serhan parlak teşekkürler.
-
Bendede elektrik gece super bir sekilde dışarı cikiyor ki bir anlık eenerjim yaklaşık yarım saat bir ev telefonunun ışığını sağlam bir sekilde yakabiliuorum önemli olan Cook rahat olman genelde çıkarken enerji benden kaslarım titrer gibi olur öyle birsey olursa kalk etrafına bak bı deisim olmusmu
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
elektrokinezi diye bişey yok manyetizma var
pixies forever <3<3
çeviriler bölümünde çeviriler hakkında diye 1 başlık yazdım okursanız sorularınızın cevabı orda maruz görün
-
2 yıldır üyesin, ama biraz eksik bilgin var :D Tüm kinezi çeşitlerinden elektrokineziyi görebilirsin forum konularından. + Googleye elektro kinezi yazarsanda görebilriisn :)ozina yazdı:elektrokinezi diye bişey yok manyetizma var
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
2 yıldır üye olduğum için zaten elektrokinezı fotokinezi gibi saçma kinezilerin sadece ingilizce kelimenin sonuna kinezi getirerek yapıldığını biliyorum :) (ciddiyim haa :D )
pixies forever <3<3
-
Tüh ya bana yardımcı olabilirmisin o konularda bi iletişim bilgisi verirse ntelefon / adres hariç xD Sevinirim bneim iletişimler yukarıda var .
-