Işınlanma diye birşey varmı ?
Işınlanma diye birşey varmı ?
Arkadaşlar forumda ışınlanma diye bir konu açıldı o anlatılanlar gerçekmidir öyle birşey varmıdır?
Eğer öyle birşey varsa ne seviyede olmak gerek? onu sadece telekinezi ustalarımı yapar?
Acil cevap pls...
Eğer öyle birşey varsa ne seviyede olmak gerek? onu sadece telekinezi ustalarımı yapar?
Acil cevap pls...
- alfarap
Re: Işınlanma diye birşey varmı ?
axi222 yazdı:Arkadaşlar forumda ışınlanma diye bir konu açıldı o anlatılanlar gerçekmidir öyle birşey varmıdır?
Acil cevap pls...
Selam Arkadaşım Ben De Burada Okudum
http://telekinezis.org/post41453.html?h ... nma#p41453
Bence Yapılabilir Ama Aşırı Derece Profosyonellik İster Ayrıca Tek Parça Et Kemik Olarak Varabileceğimizde Çok Az Bir ŞAns
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
evet bncede yapılabilir ama artık ne kadar profesyonel olununr bilmem
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
bu çağda olmaz yani bu pc,teknoloji arasında o kdr tk çalışamaz insan ama gerçekte olduğunu düşünüyorum yani tamamen ışınlanılmasada bir silüet gönderilebilir bnce
Nothing Else ...
- kara952
Ben bunu başka bir yerde okumuştum, yapmak çok zordur yapılsa bile çok enerji gerektirdiğinden bir deri bir kemik kalırmışız :D
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
- merhamet62
BEN sana telekınazi ile ilgili temel kavram ve temel tekniği öğreteyim Yılarca araştır öreneceğin tekşey benim yazdıklarımdan ilerisi değil
İnsanlar beyinlerin küçük bir kısımını kulanıyor biraz falazını kulananlar zeka yapısı olarak normal insanalardan ayrılıyor
Bilim insaları insanaların beyinlerinin tamamını kulandığında beli şeyleri yapa bileceği varsayımında bulunmuşlardır.
bu doğrudur
neden
Önce yerde sürünür > emekler > ayağa kalkar >yürür> koşarız buraya kadarı çevremizden örendikleimiz peki ya sonrası uçmazmıyız nedne olamasın olayından yola çıkılır..
ve bir ayet:Biz insaları tüm varlıkalrdan üstün yaratık..
kuşlar uçar ben üstün yartıldım
burdan yola çıkarak beyinimzi kulnırsak uçarız diyoruz ve bir çok şey
peygamberlerin ışınlandığını bir çok kaynakda yazar ozamn bizde ışınlnırız.
Kaşığı büküryor bende bukerim felan fılan
yeri gelir büyü karşıya etki etme göz rengi değitirme falan filan
yapıla bilir lakin internet ortamında yazılanlarla çok falza ileri gidilemez. Özel eğitimini veren insanlar var ama ışınlanmayı öretemezler sadece düşün deniliyor..
AL herşeyi için yazılan Standar formül:
biraz bekle
sonra( uçucaksan uçmayı hayal et hafile diğini "düşün" cisim hareketlendireceksen hareket errğini düşün)
denir
yani anlayacağın ışınlancanmı aman canım hemen formülü uygula sonra portal iste yap içinden geç :D
kolaydı yok öle bir şey Zaten düşünene adam okadar düşünemez.
ve aylarca uraşır bir yere varamazsın
pisiwell
______
bunu yaptığınızda kendinizi birşey sanamyın ben inanmıyorum müzik dinliyorum baska seyler düşünüyorum yinede dönüyor yani o elin sıcaklığı konum el hareketi etkili yani onund abir oalyı yok kabın içinde bile yapıyorum zaten 3 yıl sonra ancak pisiwelin hiç bir işe yaramdığından başa hiç bir şey olduğğunu örenirsiniz
ohhhhhh yoruldum daha fazla yazmayacağım
İnsanlar beyinlerin küçük bir kısımını kulanıyor biraz falazını kulananlar zeka yapısı olarak normal insanalardan ayrılıyor
Bilim insaları insanaların beyinlerinin tamamını kulandığında beli şeyleri yapa bileceği varsayımında bulunmuşlardır.
bu doğrudur
neden
Önce yerde sürünür > emekler > ayağa kalkar >yürür> koşarız buraya kadarı çevremizden örendikleimiz peki ya sonrası uçmazmıyız nedne olamasın olayından yola çıkılır..
ve bir ayet:Biz insaları tüm varlıkalrdan üstün yaratık..
kuşlar uçar ben üstün yartıldım
burdan yola çıkarak beyinimzi kulnırsak uçarız diyoruz ve bir çok şey
peygamberlerin ışınlandığını bir çok kaynakda yazar ozamn bizde ışınlnırız.
Kaşığı büküryor bende bukerim felan fılan
yeri gelir büyü karşıya etki etme göz rengi değitirme falan filan
yapıla bilir lakin internet ortamında yazılanlarla çok falza ileri gidilemez. Özel eğitimini veren insanlar var ama ışınlanmayı öretemezler sadece düşün deniliyor..
AL herşeyi için yazılan Standar formül:
biraz bekle
sonra( uçucaksan uçmayı hayal et hafile diğini "düşün" cisim hareketlendireceksen hareket errğini düşün)
denir
yani anlayacağın ışınlancanmı aman canım hemen formülü uygula sonra portal iste yap içinden geç :D
kolaydı yok öle bir şey Zaten düşünene adam okadar düşünemez.
ve aylarca uraşır bir yere varamazsın
pisiwell
______
bunu yaptığınızda kendinizi birşey sanamyın ben inanmıyorum müzik dinliyorum baska seyler düşünüyorum yinede dönüyor yani o elin sıcaklığı konum el hareketi etkili yani onund abir oalyı yok kabın içinde bile yapıyorum zaten 3 yıl sonra ancak pisiwelin hiç bir işe yaramdığından başa hiç bir şey olduğğunu örenirsiniz
ohhhhhh yoruldum daha fazla yazmayacağım
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
-