Astral seyahat ile ilgili birkaç soru...

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
QQQ

Astral seyahat ile ilgili birkaç soru...

Okunmamış mesaj gönderen QQQ »

Merhaba arkadaşlar, sorular şunlar:
1) Astral seyahate çıkarken ne görüyorsunuz?
2) Astral seyahate çıkınca gerçek dünyada mı dolaşabiliyoruz yoksa rüya gibi bir olay mı bu?
3) Cisimlerin içinden geçtiğimiz doğru mu? Doğru ise cisimlerle nasıl etki edebiliriz, teknikleri nelerdir?
4) Astral seyahate çıkınca bedenimize nasıl geri döneceğiz?
5) Bedenimize döndüğümüzde uykuya mı dalıyoruz, uykudan mı uyanıyoruz?

Madem forumumuzda o kadar göksel yolculuk yapan insan var, bunları cevaplarken zorlanmayacaklardır. Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplayan herkese.
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
:)

bilbaz123a

Re: Astral seyahat ile ilgili birkaç soru...

Okunmamış mesaj gönderen bilbaz123a »

öncelikle astral seyahat bana gore beynin düşüncesiyle oluşur ama neyse bak astray seyahat değişik birşeydir korkmana gerek yok düşünce gücüyle oluşur sadece kendini dışardan gormuş gibi ol bunu kendine inandir sonra kendini gordukden sonra ucdugunu gor sonra kapıdan cıkdıgını hayal et sonra mesela yemek yedigini hayal et bu arada sankı bı anda yemek masasında oldugunu dusun ben bıraz yapdıgımı dusunuyorum .Kendi tipimi falan herseyi mi dusundum sadece havada ucdugumu dusunmedim bi anda vucudumdan cıkdıgımı dusundum sonra kapıda dolasdım sonra kapıdan gecdım orda dolasmakdan sıkıldım sonra kendımı ıskelede dusundum denıze atladım ordan tranbolıne gıttıgımı dusundum tranbolınde takla attıgımı dusundum sonra canım sıkıldı dırek vucuduma dondugumu hayal ettim ve direk uyandım bıraz korkdum tabi :d
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarfediyorsun?
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
Kullanıcı avatarı
QQQ

bilbaz123a yazdı:öncelikle astral seyahat bana gore beynin düşüncesiyle oluşur ama neyse bak astray seyahat değişik birşeydir korkmana gerek yok düşünce gücüyle oluşur sadece kendini dışardan gormuş gibi ol bunu kendine inandir sonra kendini gordukden sonra ucdugunu gor sonra kapıdan cıkdıgını hayal et sonra mesela yemek yedigini hayal et bu arada sankı bı anda yemek masasında oldugunu dusun ben bıraz yapdıgımı dusunuyorum .Kendi tipimi falan herseyi mi dusundum sadece havada ucdugumu dusunmedim bi anda vucudumdan cıkdıgımı dusundum sonra kapıda dolasdım sonra kapıdan gecdım orda dolasmakdan sıkıldım sonra kendımı ıskelede dusundum denıze atladım ordan tranbolıne gıttıgımı dusundum tranbolınde takla attıgımı dusundum sonra canım sıkıldı dırek vucuduma dondugumu hayal ettim ve direk uyandım bıraz korkdum tabi :d
Biraz sallamasyon gibi geldi ama cevapladığın için teşekkürler. Astral seyahatle ilgili bildiğim tek şey, cisimlere etki edemiyor olduğumuz. Ve okuduğum bir romanda tesadüfen göksel yolculuktan bahsediliyordu. Astrale çıktığında yaşadığın şeyler, şu anda yaşadığın dünyada gerçekleşiyormuş. Yani gidip birilerini izleyebilir, dinleyebilirsin. Ama bunu böyle sebepler için kullanmak yanlıştır tabii. Kitapta bu yazıyordu ama bu kitap roman olduğu için doğruluk payının ne kadar olduğu belli değil. Astral seyahatle çok fazla ilgili olan arkadaşlarımız varsa, sorularımı cevaplayabilirler mi acaba?
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
bilbaz123a

arkadaşım roman biraz sallamıs astral seyahatde sadece aklında olanları gorursun yani mesela cıkdın odada ucdugunu hayal edıyorsun kafana yerlestırdın mesela dolabı kapının yanında mı dıye bılıyorsun o zaman kapının yanındadır aklında olmayan hıcbırseyı goremezsın aklındakılerı gorursun yanı mesela pc yanında bardak oldugunu bılmıyorsun ama seyahatınde gıdıyosun bakıyosun var oyle bısı olamaz o an sen pc nın yanında bardak olmasını ıstemısındır.Yada bardak oldugunu hayal ediyorsundur ayrica bu bilinc le ilgili yani gercek hayatla tamamen ilgisi yoqdur Mesela astral seyahatde bardagı kaldırıyorsun gercek hayatda kalkmaz bu bılıncle ılgılı bırsey anlatabıldırsem ne mutlu ben cogunu denedim :D ins sorunun cevaplarını almıssındır
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
Kullanıcı avatarı
QQQ

bilbaz123a yazdı:arkadaşım roman biraz sallamıs astral seyahatde sadece aklında olanları gorursun yani mesela cıkdın odada ucdugunu hayal edıyorsun kafana yerlestırdın mesela dolabı kapının yanında mı dıye bılıyorsun o zaman kapının yanındadır aklında olmayan hıcbırseyı goremezsın aklındakılerı gorursun yanı mesela pc yanında bardak oldugunu bılmıyorsun ama seyahatınde gıdıyosun bakıyosun var oyle bısı olamaz o an sen pc nın yanında bardak olmasını ıstemısındır.Yada bardak oldugunu hayal ediyorsundur ayrica bu bilinc le ilgili yani gercek hayatla tamamen ilgisi yoqdur Mesela astral seyahatde bardagı kaldırıyorsun gercek hayatda kalkmaz bu bılıncle ılgılı bırsey anlatabıldırsem ne mutlu ben cogunu denedim :D ins sorunun cevaplarını almıssındır
İlgin için teşekkürler. Ama sanırım seninki lucid rüya oluyor...
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.

bilbaz123a

one bea :D hic gormedim ne nasıl nerde :D nasıl birsey ki o
Mzat

Okunmamış mesaj gönderen Mzat »

Öncelikle astral seyahat sitelerin bilgilerinden ve yapan arkadaşlarımın tecrübelerinden bu soruları cevaplıyorum.

1) İnsan vücudundayken göremediğimiz dünyada var olan başka varlıkları görebiliriz.(3 harfliler değil.onlar başka bi boyutta)
2) Rüya gibi bir olay değil. Bedenden çıkınca normalmiş gibi evde gezinebiliriz.Ama bunun aşamaları var;
-Olduğun yerde
-Odanda
-Evinde
-Apartmanda
-Kendi sokağında,mahallende vs.(İyice ustalaşmadan bina dışına çıkmak önerilmiyor.)
3)Cisimlerin içinden geçmekten daha çok ruh bedenindeyken istediğin yeri hayal edince gidebilirsin.(Bedeninle astral bedenin arasındaki kordon bağı uzadıkça daha uzak yerlere gidebilirsin.(Uzaması için 2. cevaptaki yerleri sırasıyla ve tecrübe kazandıkça ilerlet.)
4)Bedene geri dönüş ile ilgili pek bir şey bilmiyorum. Kimisi ''Hayal ederek bedenine geri dönersin'' diyor.Kimiside ''Bedeninle aynı pozisyona geçince'' diyor.
5)Astral seyahatten bedene dönünce normal olarak kalkıyorsun.(Örn: Rüyadaki gibi bazılarını hatırlayıp hatırlamama değil.Astral seyahatte gezdiğin yerleri tamamen 1 saat önceymiş gibi hatırlayabilirsin.)Yani bu uyku gibi bir terim değil çünkü bilinçle yapılan bir şey.

Değişik teknikleri ve değişik tavsiyeleri var.

Not:Yanlış bildiğim bir şey varsa,birisinin el atmasını arz ederim.
Kullanıcı avatarı
QQQ

Mzat yazdı:Öncelikle astral seyahat sitelerin bilgilerinden ve yapan arkadaşlarımın tecrübelerinden bu soruları cevaplıyorum.

1) İnsan vücudundayken göremediğimiz dünyada var olan başka varlıkları görebiliriz.(3 harfliler değil.onlar başka bi boyutta)
2) Rüya gibi bir olay değil. Bedenden çıkınca normalmiş gibi evde gezinebiliriz.Ama bunun aşamaları var;
-Olduğun yerde
-Odanda
-Evinde
-Apartmanda
-Kendi sokağında,mahallende vs.(İyice ustalaşmadan bina dışına çıkmak önerilmiyor.)
3)Cisimlerin içinden geçmekten daha çok ruh bedenindeyken istediğin yeri hayal edince gidebilirsin.(Bedeninle astral bedenin arasındaki kordon bağı uzadıkça daha uzak yerlere gidebilirsin.(Uzaması için 2. cevaptaki yerleri sırasıyla ve tecrübe kazandıkça ilerlet.)
4)Bedene geri dönüş ile ilgili pek bir şey bilmiyorum. Kimisi ''Hayal ederek bedenine geri dönersin'' diyor.Kimiside ''Bedeninle aynı pozisyona geçince'' diyor.
5)Astral seyahatten bedene dönünce normal olarak kalkıyorsun.(Örn: Rüyadaki gibi bazılarını hatırlayıp hatırlamama değil.Astral seyahatte gezdiğin yerleri tamamen 1 saat önceymiş gibi hatırlayabilirsin.)Yani bu uyku gibi bir terim değil çünkü bilinçle yapılan bir şey.

Değişik teknikleri ve değişik tavsiyeleri var.

Not:Yanlış bildiğim bir şey varsa,birisinin el atmasını arz ederim.
Tam istediğim cevaplardı bunlar. Teşekkürler... Ama şimdi de başka bir soru takıldı aklıma. Kordon bağı koparsa ne olacak peki?
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

merak etme astral seyahattayken asla kordon kopmaz ve mutlaka geri dönersin.ayrıca geri dönmek için geri dönmeyi istemen ve hayal etmen yeterli veya totemin varsa onu hayal ederek de geri dönebilirsin
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Mzat

Okunmamış mesaj gönderen Mzat »

Kordon bağının kopması çok zor bir şey.Normal ip gibi bir şey değildir.En önemlisi hiç bir varlıktan korkmamak gerekir.İnsan olarak onların üstünüyüz.Eğer korkuğumuz bir şey varsa onu hayal ederek uzaklaştırabiliriz. (Ruh bedenindeyken duyular,beyin gücü çok daha üst sınıra çıkar.)