Astral seyahat deneyimim.

Moderatör: Sai

nurullahhh

Astral seyahat deneyimim.

Okunmamış mesaj gönderen nurullahhh »

Merhaba arkadaşlar bende bu foruma yenı katıldım bu astral seyahat olayına cok ilgim vardı.Bu foruma uye olduktan sonra dahada arttı.Yapmak istiyordum ama bı yandanda korkuyordum ( geri donememe olayları vs vs vs) sonra gecen gece yattıgımda uyumak ıstıyordum.ama aklımda hep astrale cıkmak vardı.Ben yapmak ıstemıyordum ama sankı bırsey benı zorluyor gıbı sonra uykuya daldıgımda kendımı bizim evde dolasırken buldum.Gercek gıbıydı yuruyordum.Sonra mutfagın onunde bişey gordum.Tahminimce bu 3 harflilerden biriydi.O günden beri mutfaga baktıgımda o aklıma gelıyor ve korkuyorum.
Astrale tam olarak cıkabılmısmıyım ?
Butun yazdıklarımı sıkılmadan okudugunuz ıcın tesekkr ederım..

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral seyahat deneyimim.

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

büyük bir ihtimalle yapmışsın ama o şeyin bir üç harfli olduğunu sanmıyorum sonuçta onlar başka bir boyutta, büyük bir ihtimalle sen başka bişeyi ona benzetmişsin çünkü astral seyahatte onları görmek istemezsen görmezsin görsen de istediğin şekilde görebilirsin (insan, hayvan, bitki vb.).tahminimce bir cismin enerjisini ona benzetmişsin ama üç harfli olduğuna eminsen de korkma bazı duaları oku sana hiçbir şey yapamazlar
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
tota26
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir

Re: Astral seyahat deneyimim.

Okunmamış mesaj gönderen tota26 »

astral seahat konusunda bilgili arkadaşlara bir sorum var.astral seyahatı ilk kez denediğimde uykuya daldım ve rüya görüyordum heralde orayı atlıyorum.beni asıl korkutan uyandığım zamandı uyandığımda sanki uzun süre nefes tutmuşta tekrar nefes almaya başlamış gibiydim.bir sıcaklık bastı kalbim hızla atmaya başladı.sizce bu ne olabilir.astral seyahat yapmışmıyımdır.ifade ettiğim gibi uyku sırasında ne yaptığımı hatırlamıyorum aradan bayağı zaman geçti.astral seyahat sırasında ruh gezintiye çıkıyor bu yüzden bedenimiz ölü gibi olması lazım yani nefes alamaz durumda kalbimiz durmuş vaziyette olmamız lazım.astral seyahat yaptıklarını sananlar bence lusid rüya gördüler bence.