Arkadaşlar deniyorum ama ne zaman tavanda ucdugumu halata tırmanmayı denedıgımde bırden zıhın gıdıyor sankı bır kafa gıdıklıgı oluyor nasıl desem anlatılması zor birsey sankı deprem oluyo gıbı ıstem dısı seyler dusunuyorum mesela ucakda oldugumu ve daıresel sekılde ucdugumu dusunuyorum o anda sankı ucakdakı gıbı donmeye baslıyor sankı bedenim ama o an yattıgımı bılıyorum.
Eyer ilgilenen olursa ve cevaplardan bı sonuc cıkaramazsam sorunumu daha net anlatmayı dusunuyorum.
Yardim edin astral seyahati yapamıyorum!!!
-
Yardim edin astral seyahati yapamıyorum!!!
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarfediyorsun?
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
- QQQ
Re: Yardim edin astral seyahati yapamıyorum!!!
Sorununu daha net anlatman için önce bir sorun bulmalısın. Bu anlattığın şeyler iyiye işaret. Bunlar çıkışın belirtisi. Biraz rahat bıraksaydın kendini, korkmadan, kasılmadan odaklanabilseydin o anda çıkabilirdin. Kendini korkutma. Astral seyahate böyle çıkılır zaten. Korkacak da hiçbir şey yok. Az önce yaptım daha... Ama ben de bunları bilmeme rağmen aynı şekilde korkup kalktığımdan çıkamadım. Şimdi tekrar deneyeceğim.bilbaz123a yazdı:Arkadaşlar deniyorum ama ne zaman tavanda ucdugumu halata tırmanmayı denedıgımde bırden zıhın gıdıyor sankı bır kafa gıdıklıgı oluyor nasıl desem anlatılması zor birsey sankı deprem oluyo gıbı ıstem dısı seyler dusunuyorum mesela ucakda oldugumu ve daıresel sekılde ucdugumu dusunuyorum o anda sankı ucakdakı gıbı donmeye baslıyor sankı bedenim ama o an yattıgımı bılıyorum.
Eyer ilgilenen olursa ve cevaplardan bı sonuc cıkaramazsam sorunumu daha net anlatmayı dusunuyorum.
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.

Ruhunuz bize emanet.

-
evetde sankı dunya donuyor mus gibi oluyor budamı belırtı yani :D
- QQQ
Dünya zaten dönüyor dostum.bilbaz123a yazdı:evetde sankı dunya donuyor mus gibi oluyor budamı belırtı yani :D
Astral Seyahat
Ruhunuz bize emanet.

Ruhunuz bize emanet.

-
:D
- ERL_37
tam çıkmak üzereymişsin arkadaşım vakum anından geri dönmüşsün, olaganüstü bir hareket hissettiginde heyecanlanma vucudun kasılmaması gerekiyor fakat burada senin olayın vucutla ilgili degil bence sen nasıl hareket edecegini bilemedin olay tamamen düşüncelere kalıyor. Dönmeye başladıgın anda dönerken yukarı çıktıgını veya vucut seviyesinden aşagı dogru indigini düşünebilirsin (bir vida gibi) çıktıgında düşünceyle hareket edebilecegini sakın unutma yoksa çıkar kendine bakar geri dönersin. Bu seviyeye geldigine göre yakında başarırsın denemeye devam ayrıca denemelerini paylaşırsan sevinirim çünki yeni başlayan birçok kişiye ışık tutacaktır.
-