siteye bir haller oldu????????

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
arekkesu
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

siteye bir haller oldu????????

Okunmamış mesaj gönderen arekkesu »

su acmıler yok mu? psi whell yapıyorlaryeni başlık acıp yııhhuuuu yazıyo bnde gzel br sey yapmş sanıyom snuna br bakıyom kı adam psi whell döndürdm yazıyo başka bir başlıkta nie psi ball yapamıyom adamlr her hafta en azn10 kere yazıyor neden yapadınızı yazıyor bunlr hale neden yapamıyom die yazıyorlar eskıden siteden hiç cıkasm olmuyordu simdi hiç giresim olmuyor bu ne iş ble yha siteyi ayaklar altına aldınız
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: siteye bir haller oldu????????

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

aynen yaa yeter artık psi wheele başlayın cisimleri hareket ettirene kadar bi daha girmeyin şu siteye. 2 hafta 3 hafta denemekle olmaz bu iş 1 yıl bile uğraşman gerekebilir . hergün aynı şeyleri yazmayın
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

insan fıtratında bir şeyin hemen olmasını ister. hemen yapabilmeyi ister ama işte bu iş öyle kolay bir iş değil bunu anlamıyor arkadaşlar kendilerini vermeleri gerek en önemlisi de sabır sabır sabır...
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Önce şu yazını doğru düzgün bir yaz."Yha","gresim"...Böyle yazılmaz.Sonra aynı şeylere karşı olmadığımdan değil sadece bunu söyleyenin ne olduğunu merak ettiğimden soruyorum.Sen kimsin ki insanları yargılıyorsun.Sen kimsin ki "acemiler" diyebiliyorsun?Sanki sen her yolu geçtin herşeyi bitirdin de (yaşını söylemiyorum bile) burada insanları aşağılıyorsun.Sen önce kendine bir bak...
Sınanıyorsunuz...
ßy_kanser

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

cehalet yazdı:Önce şu yazını doğru düzgün bir yaz."Yha","gresim"...Böyle yazılmaz.Sonra aynı şeylere karşı olmadığımdan değil sadece bunu söyleyenin ne olduğunu merak ettiğimden soruyorum.Sen kimsin ki insanları yargılıyorsun.Sen kimsin ki "acemiler" diyebiliyorsun?Sanki sen her yolu geçtin herşeyi bitirdin de (yaşını söylemiyorum bile) burada insanları aşağılıyorsun.Sen önce kendine bir bak...
aynen katılıyorum

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ama gerçekten ben eski halimden biliyorum ilk başladığımda siteye eğlence için giriyorum günde 5 dk deniyodum olmayınca habire yardım edin gibi konular açıyodum. sitede de bu var. bir sürü gereksiz konu açılmış psi wheel teknikleri,psi ball teknikleri site açıldığından beri herkes bu aşamada ! tmm yeni üyeler için bu normal ama cisim oynatmaya pipet çevirmeye geçenler noolcak? sitedeki konuların yüzde 90'ı psi wheel, psi ball tekniği başka bişey yok
artık kendinize bi teknik seçin ve o tekniği başarmadan gelmeyin en azından olmuyo diye konu açmayın siteyi biraz gezin , bunun gibi öyle çok konu açıldı ki cevabı mutlaka bulursunuz
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
arekkesu

cehalet yazdı:Önce şu yazını doğru düzgün bir yaz."Yha","gresim"...Böyle yazılmaz.Sonra aynı şeylere karşı olmadığımdan değil sadece bunu söyleyenin ne olduğunu merak ettiğimden soruyorum.Sen kimsin ki insanları yargılıyorsun.Sen kimsin ki "acemiler" diyebiliyorsun?Sanki sen her yolu geçtin herşeyi bitirdin de (yaşını söylemiyorum bile) burada insanları aşağılıyorsun.Sen önce kendine bir bak...
ben acemi derken anla sen anlayamıyortsan o başka ve acemı derken telekineziye yeni başlayanlara dedim onları ben kimseyide yargılamıyorum herhangi bir işe yeni başlayanlara profesyönel mı denir onlara da acemi denir ben sanki onlara siz hiçbir sey bilmiyorsunuz dedim ve ben heryolu geçmedim onlar yeni başladığı için öyle diyorumve sane ne yaşımdan yaşım seni ilgilendiriyor mu ?
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

arekkesu yazdı:
ben acemi derken anla sen anlayamıyortsan o başka ve acemı derken telekineziye yeni başlayanlara dedim onları ben kimseyide yargılamıyorum herhangi bir işe yeni başlayanlara profesyönel mı denir onlara da acemi denir ben sanki onlara siz hiçbir sey bilmiyorsunuz dedim ve ben heryolu geçmedim onlar yeni başladığı için öyle diyorumve sane ne yaşımdan yaşım seni ilgilendiriyor mu ?
İnsanlara acemi diyerek kendini yüceltme küçüklüğünce bulunuyorsan yaşın elbetteki beni ilgilendirir.Çünkü hep sizin gibi çocuklar ortalığı karıştırıyor.Bir bakıyorum uçan var düşünce okuyanı var türlü türlü insancıklar var.Kendinize dikkat edin.İnsaları yargılama isteğiniz yeni gelişen egonuzdan kaynaklanıyor.Kendinize gelin.Hepiniz acemisiniz.Hiçbirinizin diğerinden farkı yok.Hiçbirimizin farkı yok.Sadece boş başlıkların açılması yanlış...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
arekkesu

peki cehalet AMCA sen kac yaşındasın? ve ben yine söylüyorum ben kimseyi küçümsemiyom ne yani zaza astral yapıyo bizle aynımı asıl siz AMCA ya insanları küçük görüyon yargılıyon baksana hepiniz acemi diyon cehalet AMCA ben mi dioym hepiniz acemisiniz diyosun bir de utanmadan sen nesin sen herşeyi yapıyon mu? ki hepiniz acemi diyorsun cehalet AMCAAAAAAAA
Kullanıcı avatarı
qUrKaN

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

arekkesu yazdı:peki cehalet AMCA sen kac yaşındasın? ve ben yine söylüyorum ben kimseyi küçümsemiyom ne yani zaza astral yapıyo bizle aynımı asıl siz AMCA ya insanları küçük görüyon yargılıyon baksana hepiniz acemi diyon cehalet AMCA ben mi dioym hepiniz acemisiniz diyosun bir de utanmadan sen nesin sen herşeyi yapıyon mu? ki hepiniz acemi diyorsun cehalet AMCAAAAAAAA
xD arekkesu haklı
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"