Sizce inceptiondaki gibi mi?

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
MD55
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Sizce inceptiondaki gibi mi?

Okunmamış mesaj gönderen MD55 »

İnceptionda katman katman alta indiklerinde beyinin hızlı çalışması sayesinde bir rüyeyı 40 yıl görüyorlardı sonra uyandıklarındasadece 6 saay geçmiş vs. olaylar oluyor sizce mümkün mü? ben astral seyehata girsem ve rüyamdada uyumaya çalışsam ve başarsam rüyamın içinde geçirdiğim rüyada 40 yıl bile geçirsem uyandığımda 6 saat mi geçmiş olacak? ve Lusid riyada olsam bile bunları unutma ihtimalim var mı?

MD55
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Sizce inceptiondaki gibi mi?

Okunmamış mesaj gönderen MD55 »

cevap bekliyorum beyler...
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

unutacağını pek sanmıyorum.Lucid ve astraller kolay unutulmuyor.. =))
Kimsenin rüya katmanları hakkında gerçek bi bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum,böyle şeyler teoride ortaya atılan şeyler ama bence doğruluğu var..
Eğer böyle bişey yapılırsa ciddi psikolojik sorunlara yo laçacağını düşünüyorum ayrıca..Çünkü orada her istediğin anında oluyor ve gerçek hayattaki gibi bir görüntü kalitesi var.Yıllarını/günlerini rüyalarda geçirmen senin gerçek dünyadan kopmana yol açar..Gerçek hayattan zevk alamazsın,çünkü istediklerin anında gerçekleşmez.Hep Lucidde kalmak istersin..Sonra iyice kaybolur gidersin..

italik yazılar benm şahsi düşüncelerimdir
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Lycanthropy »

Hiç heveslenme adamım
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !